DEN NYE IPAD 2-BEDRE, TYNDERE OG I HVID

2 Min læsning

Trods sin sygemelding er det Apple kultikonet Steve Jobs, som står på scenen for at præsentere den nye iPad 2- og han ser faktisk ud som om han er i ok fin form. Med 15 millioner iPad’s solgt på under 1 år er den første iPad lysår foran de nærmeste konkurrenter.

Må man have lov at sige, at den nye iPad ikke skuffer? Den ser ihvertfald både lækker ud på ydersiden og indersiden. Den nye iPad er 33% tyndere end den gamle og faktisk tyndere end en iPhone 4. Den vejer også mindre. Til gengæld er den blevet stærkere og hurtigere. Men beholder heldigvis samme batteritid som forgængeren, hvilket vil sige over 10 timer og over en måneds standby tid. We like that a lot!

Der har været en del rygter om at den nye iPad 2 skulle komme i Apples signaturfarve hvid, og det gør den så faktisk viser det sig. Dog også i den klassiske sorte. Den får også kamera både på front og bag. Hvilket betyder både fotomuligheder og videoopkald med Facetime som allerede virker på iPhone 4 og MacBooks.

Den nye iPad 2 kan pakkes ind i en nyt designer smartcase, som ikke skjuler det smukke design som den ret kedelige sorte case, de sendte ud med den første iPad gjorde. Coveret lukker med en smart og usynlig magnetfunktion. Microfiberfor renser fedtede fingre af skærmen på indersiden (for ja- iPad er også børnenes bedste ven) og så fås den i flere farver, så man måske kan undgå at sidde til en konference med nøjagtig det samme som alle andre.

Så er der en del softwareopdateringer. Nu hvor der er to kameraer så har Photobooth selvfølgelig fået en pudsning, Ny version af iMovie redigeringsprogrammet- nu som app særligt til iPad- virker også til iPhone. Garageband musikprogrammet har også fået en ordentlig overhaling.

Se iPad2 filmen med alle de lækre detaljer.

Den nye iPad bliver shippet i USA 11. marts og i 26 andre lande fra den 25. marts. Vi ved endnu ikke om det gælder Danmark (Lad os krydse fingre for at vi ikke skal vente et halvt år ligesom sidst.). Læs også artiklen om de lækre smart cases til iPad 2.

Skal du have den nye iPad 2?

Og til nørderne…

Dual-core processor

2X hurtigere CPU

9x hurtigere grafik

8.8 mm tynd

16, 32 og 64 GB med eller uden 3G

Understøtter fuld HD via HDMI adapter

HDMI video out

IOS 4.3

iPhone 4 kan bruges som hotspot

Forberedt Airplay

Måske du skulle skrive dig op til at modtage vores håndplukkede trendrapport med Elektronista Inbox Magasinet én gang om ugen?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × 5 =

2 Comments
  • Lars Sommer
    marts 2, 2011

    Må lige rette, jeg tænkte også at han så væsentligt tyndere ud, men googler man “keynote Steve Jobs 2008” så så han ligeså tynd ud der… (og i øvrigt samme tøj selvfølgelig)

  • Martin Nielsen
    marts 2, 2011

    Det eneste problem jeg har… skal den være hvid eller sort!