DEN STØRSTE FOTOREVOLUTION SIDEN DIGITAL KAMERAET?

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Et kamera som ikke engang kan købes endnu skaber buzz hos foto freaks verden over. Nogle mener, at Lytro er det største der er sket indenfor foto siden digital kameraet.


Grundlæggeren er Lytro Ren Ng bygger med kameraet videre på forskning han har foretaget på Standford universitet. Han var som ivrig klippeklatrer træt af at kameraer ikke kunne fange billederne præcis som han gerne ville have dem. Når han hang på en lodret klippe var det ikke altid nemt at få perfekt fokus og det rigtige billede i hus.

Med Lytro behøver du ikke zoom ind eller stille skarpt. Alt det kan du gøre efterfølgende i nem billedbehandling. Det betyder også, at du kan finde ikke opdagede skatte i dit billede, som du kan fremhæve efterfølgende. Du kan stille skarpt på en blomst eller et ansigt eller et bjerg i baggrunden. Det er svært at forklare præcis hvad Lytro kan, men hop forbi Lytro.com og oplev det selv. Der er nemlig demobilleder du kan lege med.

Lytro er endnu ikke lanceret men på siden kan du reservere et kamera.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − 10 =

No Comments Yet.