Digitale julegaver med Elektronista rabat!

3 Min læsning

Gadgetgaver er skønne, og hvis man kan få dem liiiige en lille smule billigere, så er det jo ikke dumt vel? Vi synes det franske brand Withings laver nogle ret innovative produkter, og er derfor glade for sammen med Danmarks lækreste online gadgetbutik Grannysmith.dk at kunne præsentere en helt særlig Elektronista rabat på Withings julegaver. 10% hvis du skriver WITHINGS i promofeltet. Er du på Elektronista Insider listen, så dumper den slags gaver ned engang imellem.

Det diskrete smartur

2_Withings-Activite-Pop_Sand_large

De fleste smartwatches skriger technørd langt væk, og selvom det kan være svært at forstå, så er det faktisk ikke alle der har lyst til at udstråle lige præcist det. Derfor er det skønt at Withings har lavet et diskret og nydeligt smartwatch som måler skridt, søvn og træning. Findes i mange farver!

Pris 1195 kr. (minus Elektronista rabat) hos Grannysmith.dk

Badevægt 2.0

1_Withings-Smart-Body-Analyzer_Flagship_kg_White_large

Intet hjem uden en badevægt. Den her er bare badevægt turbo style. Den måler vægt, fedtprocent, hvilkepuls og luftkvaliteten i hjemmet. Og så giver den da også lige dagens vejrudsigt, når man er igang. En gratis app holder styr på det hele i fine grafer.

Pris 1195 kr. (plus Elektronista rabat) hos Grannysmith.dk

Det tredie øje- Babyalarm og tyverisikkerhed

 

1-Withings-Home_Main-blanc_large

Hvad enten du ønsker at holde øje med tyveknægte eller bare den søde lille baby i rummet ved siden af, så kan Withings Home kameraet bruges. Det live streamer til dit Apple device og du kan gå 12 timer tilbage og se hvem der evt. har været i dit hjem mens du var ude. Og så holder kameraet også lige øje med luftkvaliteten i dit hjem og lyser rødt hvis det er tid til udluftning.

Pris 1595 kr. (minus Elektronista rabat) hos Grannysmith.dk

Bedre søvn og rolig opvågning

2_Withings-Aura_Pack_largeI den perfekte verden vågner vi alle til fuglefløjt og naturlig solopgang. Når det nu ikke lige stemmer overens med et liv i byen, så er det jo godt når vores gadgets kan hjælpe os lidt på vej. Withings Aura er evækkeur/vækkelampe og søvnmonitor system. Lampen lægger dig i seng med søvndyssende rød belysning og white noise hvis du vælger det. Og vækker dig med naturligt dagslys. Under topmadrassen placerer man en søvnsensor som monitorer søvn, puls, bevægelse, vejrtrækning samt temperaturen i rummet. Disse data sørger også for at vækningen foregår på det mest nænsomme tidspunkt.

Pris 2295 kr (minut Elektronista rabat) hos Grannysmith.dk

 

Styr på blodtrykket

Withings-Wireless-Blood-Pressure-Monitor---01_large

20-25% af alle danskere over 20 år har forhøjet blodtryk, og mere end 250.000 danskere har forhøjet blodtryk uden at vide det. Hos gravide kan forhøjet blodtryk være tegn på svangerskabsforgiftning. Der kan være flere grunde til at holde øje med blodtrykket. Det kan man nemt gøre derhjemme med en fiks blodtryksmåler med tilhørende app. 

Pris 995 kr. (minus Elektronista rabat)

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight + 6 =

No Comments Yet.