Disneys nye superhelte-legetøj kan mere end du lige tror

2 Min læsning

Af Mikkel Winther

Disney vil være overalt. Ikke bare i din biograf og i dine barndomsminder, men også i computerspillene – og de satser hårdt på, at superheltene er vejen frem.

it-s-official-marvel-characters-in-disney-infinity-2-0

Sidste år lød startskuddet for Disney’s største spilsatsning nogensinde i form af Disney Infinity. Et spil, der ikke bare indeholdt eventyr med klassiske Disney-figurer, som dem fra Monsters Inc. og Pirates of The Caribbean – men også gav dig muligheden for at bygge dine helt egne verdener og lege i bedste Minecraftstil.

Blandingen mellem struktureret og fri leg blev en meget stor succes for Disney, og siden udgivelsen af Infinity sidste år, har der været en masse ekstra figurer og eventyr at købe i butikkerne. Men nu har Disney rettet øjnene imod en reel opfølger på spillet. Disney Infinity 2.0 hedder det, og Disney har hevet de helt store kanoner frem. Nemlig alle de sejeste superhelte derude.

Fokus i det nye spil er superheltene fra filmen ‘Avengers’, som samlede en masse populære helte lige fra Iron Man til Hulk’en i en kamp mod overmagten. Filmen blev en gigantisk succes, så det giver rigtig god mening, at det næste Infinity-spil skal omhandle superheltene, der er populære hos både små og store. De nye figurer bliver ledsaget af et helt ny spil, og det er ikke muligt at bruge det gamle spil med de nye figurer.

For at retfærdiggøre en helt ny skive, som du skal ud og købe (alt det gamle udstyr kan genbruges, hvis man ejer det), er der også et helt nyt eventyr at opleve. Du har fuld adgang til ‘Marvel Manhatten’ – en stor legeplads for alle dine superhelte. Her er en masse opgaver at løse og ikke mindst superskurke at tæske.

Du kan frit skifte mellem de forskellige superhelte, der følger med i pakken, så du kan dermed frit vælge hvilke superkræfter, du mener er bedst til den opgave, der står foran dig.

Udstyr og figurer fra det første spil virker også i 2.0
Udstyr og figurer fra det første spil virker også i 2.0

Hvis man holdt af det første Disney Infinity, er der al mulig grund til at glæde sig til det nye spil. Disney ser ud til at have et enkelt mål med det: At gøre det sjovere at spille, og nemmere at skabe dit eget sjov. Det føles som en markant mere raffineret og gennemtænkt udgave af det første spil, og er du endnu ikke hoppet på Infinity-vognen, så kan det formentlig godt betale sig at vente et par måneder endnu – indtil Disney Infinity 2.0 kommer i butikkerne.

Det sker til efteråret på Xbox 360, Xbox One, Playstation3 & 4 samt Wii U.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 + 20 =

2 Comments
 • Stine-Maria
  november 22, 2014

  Meget informativ og interessant blog, tak! Du skriver man kan genbruge sit gamle halløj – hvis man “kun” har en wii og infinity stratpakken med monsters inc. – er det så muligt at bruge superhelte figurene fra 2.0 serien? Eller skal man ud og investere i en ny konsol for at få det til at spille…?
  Med venlig hilsen en mor “who knows nothing” :-)

  • Mikkel Winther
   november 26, 2014

   Hej Stine-Maria,

   Det fungerer lidt ligesom at gå op en af stige. Figurer fra det første spil (uanset konsol) virker med det nye spil (uanset konsol).

   De nye figurer fra 2.0 virker ikke med det gamle spil.

   Disney Infinity 2.0 fås ikke til den originale Wii. Så vil du spille med superheltene er du nødt til at investere i en ny konsol. Spillet fås til Wii U, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3 og Playstation 4.

   Skulle du købe en ny konsol, og det nye Infinity, kan du sagtens bruge figurerne deri. De virker nemlig på tværs af alle konsoller.