Dokumentar om Danmarks ukendte spilhelt er gribende og fantastisk

2 Min læsning

Hvor langt ville du gå for at slå en verdensrekord? Danske Kim Kanonarm vil gå rigtig langt i dansk dokumentar om jagten på at spille et arkadespil i 100 timer

Navnet Kim Kanonarm betyder nok utrolig lidt for langt de fleste der læser den her historie. Men du burde kende til Kim, for han er lidt af en legende i det danske arkadespilmiljø. Som ganske vist er meget, meget, lille men han er et af de største navne på den front.

Legenden om Kim Kanonarm danner grundlaget for dokumentaren af samme navn, og ikke mindst Kims ambitiøse rekordforsøg, hvor han vil forsøge at spille 100 timer i træk. Men det er bare rammen som holder hele fortællingen sammen.

Der hvor dokumentarens rigtige historier sker er i alle folkene der omgiver Kim. Hele makkerskabet og holdet der støtter op om ham, og samtidig giver seeren et indblik i det niche-fællesskab der er om arkadespil herhjemme i Danmark.

For Kim er et stille menneske, der er fokuseret på at spille arkadespil. Det er alle dem omkring ham som
egentlig fortæller historien om Kim Kanonarm og alt det arbejde der ligger i at slå en verdensrekord, som på alle måder er bizar og enormt krævende.

Dokumentaren om Kim Kanonarm er en dybt personlig historie, og hele hans rejse frem til rekordforsøget er gribende og fortryllende at følge. Uanset om du synes gaming er spændende eller ej, så er historien om Kim Kanonarm en du bør kende til.

Du kan se hele dokumentaren gratis på DRTV.

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 + two =

No Comments Yet.