Dræb din tandlægeskræk – med en app

1 Min læsning

Er du bange for at gå til tandlægen? Det kan din mobiltelefon hjælpe dig af med.

Hvis du har det lidt stramt med tanken om at sidde i en tandlægestol, er du ikke den eneste. Fire ud af ti danskere er nervøse for at gå til tandlægen. Men en helt ny app kan hjælpe med den udbredte angst.

App’en hedder Cope It og er skabt af en dansk iværksættervirksomhed. Den hjælper med at få styr på nervøsiteten ved først at stille dig nogle spørgsmål, som skaber en personlig profil på dig og graden af din tandlægeskræk. Derefter tilpasser den nogle øvelser til dig, der passer lige til det, du er mest nervøs for.

Det særligt smarte er dog, hvis din tandlægeklinik også bruger app’en. Så kan de nemlig følge med i, hvor nervøs du er – og bruge den viden til at berolige dig. 30 tandlægeklinikker bruger app’en nu, og målet er, at omkring 150 klinikker over hele landet skal bruge løsningen inden udgangen af 2015.

Når du har downloadet app’en, kan du på et kort se hvilke tandlægeklinikker, der bruger Cope It.

App’en kan downloades gratis på slutmedtandlægeskræk.dk, hvor du også med det samme kan teste, HVOR stærk din tandlægeskræk er.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen − thirteen =

No Comments Yet.