Hvad du ønsker, skal du få

3 Min læsning
December betyder juletid og dermed også gavetid. Det kan godt være lidt af en opgave, hvis der enten er mange gaver der skal gives, eller hvis der er mange gaveønsker, der skal koordineres mellem flere børn og voksne i familien – Elektronista anbefaler en række apps, der kan sætte system i gaveræset.
Der findes forskellige apps, som er værd at hente, hvis du gerne vil være tjekket med julegaverne i år.
De fleste af os kender det at blive spurgt om en liste, og så er det ikke skrevet ned nogle steder. Med en app og en smule organisering kan du hele året rundt tilføje ønsker til en liste, når du er ude og shoppe og ser noget du kan lide. Så er listen helt klar, når julen sniger sig ind på dig, og når julen så er ovre, og du senere på året bliver bedt om en ønskeseddel, så er den klar!
1. addwish
Med denne app kan du oprette lister, du kan dele med andre. Helt simpelt, men det smarte er, at app’en også kan give dig inspiration, hvis du nu er en af dem, der har lidt svært ved at finde på noget, du ønsker dig. App’en er altså koblet op med nogle udvalgte webshops, hvilket betyder, at du allerede har billede og pris på den vare, du vælger at tilføje til listen.
Ellers foregår det ved,at du ved at klikke på plusset i højre hjørne, efter at have oprettet din liste, kan tilføje et ønske ved at beskrive det eller tilføje et billede af det. Når du begynder at skrive, kommer der foreslag frem. Alternativt kan du vælge manuelt at beskrive ønsket. Hvis du vælger at tilføje billede af det manuelle ønske, kommer der en række af billeder frem fra googles søgeresultat, som du kan vælge imellem – hvilket gør det meget hurtigt at tilføje ønsker. En sidste, men smart funktion er. at du kan reservere ønsker. Det vil sige, at lille Peter ikke får 3 af de samme biler, da bedstemor allerede har reserveret lige netop dette ønske.
-En virkelig effektiv app, som kan præcis det, den skal kunne.
2. Ønskeskyen
Denne app er udviklet af Postdanmark og er bygget op meget lige som addwish. I Ønskeskyen kan du også hente inspiration, dog på en mindre intuitiv måde. Der er inspirationslister til hende og ham, men når du tilføjer ønsker, kommer der ikke automatisk foreslag frem, hvilket betyder, at du i langt højere grad skal fremskaffe billeder og priser selv, men ved du, hvad du ønsker dig er dette jo intet problem. Listen kan deles med andre, og du kan nemt se hvilke lister, der er delt med dig i Ønskeskyen.
-Denne app er en smule mere manuel end addwish, men fungerer ret fint.
3. Wunderlist
Tænker du, ‘åhh gud flere lister og apps, så kan du måske bruge nogle af de apps, du allerede anvender til dine almindelig hverdagslister. App’en wunderlist, kan sagtens anvendes som overblik over julegaverne. Opret en ny liste og del den med dem, du gerne vil dele ønsker med.
Ved at bruge Wunderlist slipper du for flere apps, men får samtidig styr på alle gaverne.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 + 10 =

No Comments Yet.