Hold styr på ungernes gadgets og ejendele

2 Min læsning

Vores gadgets afspejler i høj grad vores alder. Og dog. For i kraft af, at diverse dimser bliver en mere og mere integreret del af vores hverdag, desto tidligere bliver vi præsenteret for- og lærer at bruge dem.
Men som forælder ved man også, at selvom de små poder måske nok kan mestre alle apps og gadgets, så er de også mere tilbøjelige til at glemme deres gadgets i skolen, i bussen eller hos deres kammerater.

Klistermærker version 2.0

Den mest lavpraktiske – men givetvis også mest udbredte og anvendte metode til at kende sine børns ejendele fra andres er vha. mærkater. Og det er stadig den absolut foretrukne løsning. Men i stedet for at sende sin gamle Dymo-maskine fra 90’erne på overarbejde, er der nogle lidt mere sofistikerede løsninger.

Hos Ikast Etiket A/S kan du designe og bestille etiketter og mærkater til ethvert tænkeligt formål. Uanset om det er ungernes tøj, der skal forsynes med strygemærker eller din egen iPad eller laptop, der skal prydes med et funky klistermærke, findes der også et mærkat, der passer.

Nye gadgets under juletræet

Julen står for døren, og det kan mærkes hos elektronikforhandlerne. Vi ønsker os gadgets som aldrig før, og det er fedt – for så bliver de store producenter nemlig også ved med at udvikle og designe nye gadgets. Og det kan vi lide! Mere at anmelde, drømme om, savle over og glæde sig til. Men hvad så med de ”gamle”?

Smider vi dem ud? Nej, de fungerer jo sådan set fint nok – de er bare ikke nyeste skrig længere. Og som de tech-nørder vi er, behøver vi ikke redegøre for vores trang til at have de nyeste nye modeller.

Giv dine gadgets til børnene

Hvorfor ikke slå et par fluer med samme smæk og lade ungerne overtage dine aflagte (velfungerende) gadgets? Børnene er ikke så påpasselige med deres legetøj som voksne, så at investere i det absolut nyeste og dyreste, er måske ikke altid lige hensigtsmæssigt. Så hvis alternativet er, at din aflagte iPad skal tilbringe resten af evigheden i en lukket skuffe, er det da ligeså fint at lade børnene få glæde af den.

For selvom det ikke er en spritny iPad, er det dog stadigvæk en iPad. Og nu er det så ovenikøbet dit barns iPad. Og i skolen kan alting ske, så udover at smide et navnebånd i kraven på dine børns jakker, er det nok også en god idé, at smide et mærkat på deres iPad.

info_maerkater

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight + 3 =

No Comments Yet.