Vind – Gadget adventsgave 3 – Sennheisers stylede hovedtelefoner

2 Min læsning

Den store adventshow fortsætter. Vind lækre gadget give aways. Konkurrencen er forbeholdt abonnenter af Elektronista Insider, som du selvfølgelig gratis kan skrive dig op på lige her.  

I denne uge kan du blive den heldige vinder af et par topstylede hovedtelefoner fra Sennheiser. Momento 2.0 er navnet på de nye over earstereo-hovedtelefoner, og her er der hverken gået på kompromis med design, kvalitet eller materialer. Lyden er eminent: Klar, detaljerig og med en kraftig bas. Hovedtelefonerne har et superlækkert finish og er lavet i børstet stål og det fineste læder. Momento 2.0 er ikke bare super god lyd, men også en lækker accessory, der vil opgradere ethvert outfit.

sennheiser5

Momento 2.0 er støjreducerende, så du kan lukke støj og uro ude, hvis du fx er ude at flyve. Og så har udviklerne sørget for, at de er praktiske at have med sig på farten. De kan nemlig nemt foldes sammen og puttes i tasken. Med den integrerede remote control kan du desuden kontrollere lyden, uden at skulle have din iphone etc. op af lommen.

sennheiser2

Skal du have et par? Hovedtelefonerne har en værdi af 2.500 kr., og nu kan de blive dine. Konkurrencen er forbeholdt abonnenter af Elektronista Insider, som du selvfølgelig gratis kan skrive dig op på lige her. 

I kommentarfeltet skriver du et par linjer om, hvad de optimale hovedtelefoner skal kunne. Så deltager du i lodtrækningen.

Konkurrencen slutter søndag d. 20. december 2015.

Læs mere om Sennheiser og Momento 2.0 her

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 + 11 =

195 Comments
 • Lone Thomsen
  december 13, 2015

  Vil være perfekte på jobbet, hvor jeg sidder i et storkontor og har tit brug for ro til at koncentrere mig!

 • Rune
  december 13, 2015

  De beste hovedtelefoner forstår at fange balancen mellem fed lyd og at de er praktiske i hverdagen. Hovedtelefoner bruger jeg aktivt når jeg er på farten og derfor er det vigtigt lyden er god, der er mikrofon og fjernbetjening, de kan tåle hverdagens strabadser og både sidder og ser godt ud. Disse ville være perfekte på alle rejserne med flyet

 • sonja zattlander
  december 13, 2015

  gi en god lyd og hælde andre jyde ude:)

 • Gitte
  december 13, 2015

  De skal ha’ god lyd, støjreduktion, nemme at have med og flot design

 • Eva Jensen
  december 13, 2015

  De ideelle høretelefoner skal have god lyd. Og så skal de kunne lykke støj omkring en ude så det er muligt at lukke sig fuldstændig inde i sin egen verden.

 • Eva Julie Fürst
  december 13, 2015

  dejlig lyd, praktiske med mikrofon og fjernbetjening, så skal de sidde behageligt og så skal de være flotte!

 • Anette
  december 13, 2015

  Gode hovedtelefoner: skal kunne spille uden støj, holde andet støj ude, være nemme at transportere og solide ♥

 • Tine W
  december 13, 2015

  De skal bruges til 3 formål:
  Dels spille fantastisk lyd ..
  dels lukke min kæreste alt for høje musik ude, og jeg kan høre min egen, men stadig være i samme rum ..
  dels bruges på rejsen frem og tilbage til London for at være sammen med ham, og der lukke skrigende børn og andet godtfolk ude :-)

 • Annette Aarre Dalsgaard
  december 13, 2015

  De skal lukke lyd udefra ude, netop som disse…ja og have en god lyd selvfølgelig ;-)

 • Maria Ørum
  december 13, 2015

  De skal selvfølgelig have en god lyd og så gør det ikke noget at de er lækre st se på :)

 • Nicklas Brix Nielsen
  december 13, 2015

  Der skal først og fremmest være fantastisk lyd, men det som jeg tit oplever er at de kan have svært ved at håndterer de dybe toner, og det betyder meget for mig de kan det. Sidst men ikke mindst betyder det æstetiske udtryk også en del.. De skal være lækre at se på, ligesom på billederne oppe over :)

 • Pia Rotbøl
  december 13, 2015

  De skal give fantastisk lyd, lukke al anden støj ude, og ikke mindst sidde godt

 • pia sroka
  december 13, 2015

  De optimale hovedtelefoner skal kunne have en perfekt lyd, holde støj ude, have et flot design, være behagelige at have på og have en god kvalitet. .)

 • Anja Emilie Madsen
  december 13, 2015

  Jeg er i gang med at læse en Master i IKT og læring ved siden af mit arbejde, og disse hovedtelefoner vil være geniale og gøre det muligt at sidde i stuen og læse/skrive mens familien ser tv, iPad mm. i stedet for at skulle i kælderen.

 • Mikkel Hede
  december 13, 2015

  1. Kablet mellem telefonen/MP3 ‘en skal kunne udskiftes. Jeg bruger et par hovedtelefoner om måneden, fordi jeg river dem over på cyklen, eller mens jeg skifter garderobe.
  2. Der skal være luft mellem selve øret og høretelefonen, så man ikke også belaster øret med det fysiske tryk fra høretelefonen.

 • Lone U.
  december 13, 2015

  Høretelefonerne skal bruges til at nyde musikken uden at blive forstyrret af larmende motorer på flyet eller irriterende baggrundsstøj på kontoret. Stor fordel de er lette at pakke ned. Men meget vigtig med god lyd, flot finish og superfine detaljer. Uunderværlig rejsetilbehør.

 • Rie Ravnholdt Frederiksen
  december 13, 2015

  Det ville nok være mest min søn der kommer til at bruge dem – er så træt af at høre hans lyd fra hans spil på sin iPad ;-)

 • Michael Kristensen
  december 13, 2015

  De skal først og fremmest være behagelige at have på, en solid konstruktion er også en klar fordel, forstærket kabel, støj reducering er også en klar fordel :-)
  De ser bare så fede ud :-)

 • Marlene Høj
  december 13, 2015

  De skal være behagelig aat have på. Ikke trykke for meget på ørerne, men på den anden side skal de heller ikke glide ned. Lyden skal være i orden og så må de gerne være smukke at se på og røre ved.
  Glædelig 3. søndag i advent :)

 • Charlotte
  december 14, 2015

  Skal være behagelige at have på længere tid og være pæne.

 • Mikkel Skov-Poulsen
  december 14, 2015

  Det vigtigste er lyden. De skal være behagelige at have på. Godt design og gode materialer. De må meget gerne kunne foldes.

 • Klaus Knakkergaard
  december 14, 2015

  Spille godt og være behagelige at have på

 • Ditte Hedegaard
  december 14, 2015

  De optimale hovedtelefoner skal have fokus på både på lydkvaliteten og æstetikken – begge ting er lige vigtigt for mig.

 • Martin
  december 14, 2015

  Et godt headset er for mig et der kan holde naboens snorken og prutten ude, være behagelige at bruge som hovedpude og give så god lyd at jeg kan glemme at jeg endnu en gang er jaget om på den anden side af jorden – på monkey-class fordi firmaet, kunden eller chefens moster mener at det sparer penge at komme frem som en krøllet nytårsskjorte fremfor en nystrøget ditto

 • Caroline
  december 14, 2015

  Jeg bruger høretelefoner i særligt to situationer:

  1) Når jeg dyrker sport og skal have et par, der sidder ordentligt fast på og ikke falder ud. Her er støjreducering ikke et krav, da jeg gerne vil kunne høre, hvad der foregår omkring mig.

  2) Når jeg arbejder på min plads i et storrumskontor. Her er støjreducering essentielt.

  God lyd er selvfølgelig et must altid. Jeg mangler netop et par med ordentlig støjreducering og ender med at skrue meget højt op for lyden i mine sportshøretelefoner for at forsøge at lukke lyde omkring mig ude.

 • Thomas Christensen
  december 14, 2015

  De optimale hovedtelefoner skal have en pasform, hvor de ikke trykker for meget på selve øret, da de ellers hurtigt bliver ubehagelig at have på. Dernæst skal de have en afbalanceret lyd, og de skal gerne holde lyden ude fra omgivelserne, så man kan få noget ud af pendlerlivet i toget.

 • Jette Nørgaard
  december 14, 2015

  De perfekte høretelefoner er nogle som har en super lyd uden at forstyrre dem, der sidder omkring en. Jeg sidder på et stort lærerværelse og er meget generet af dem omkring mig, når de lytter til musik. Så fedt hvis jeg vinder, så kan jeg lytte til fed musik UDEN at genere dem omkring mig;)

 • Thinh
  december 14, 2015

  Det første jeg sætter pris hvad høretelefoner er, at de sidder godt på ens ører. Da man ofte har bruger dem i længere tid.
  Støjreducering er også en af de ting der bliver lagt meget vægt på, men udover dette så har den afbalanceret lyd også en stor betydning.

 • Birgitte linstow
  december 14, 2015

  For mig er det vigtigt at de kan holde generende lyde ude og lade de gode lyde flyde ind i ørerne. Jeg sidder i et kontorlandskab og er meget generet af støj og smalltalk fra kolleger, så det vil være en stor gevinst for mig med sådanne hørebøffer. Jeg arbejder med sager der kræver megen ro, og det er mega svært at få i et kontorlandskab

 • Agnethe Grøn
  december 14, 2015

  Et par gode høretelefoner er et fast accessory på mig. Jeg har dem på I toget, på storrumskontoret, når jeg øver mig på mit elektroniske klaver og når jeg slapper af på sofaen med god musik. Da jeg hører meget musik er det vigtigt at kvaliteten er god, så jeg ikke kommer til at skrue for højt op og får tinnitus.

 • Rolf Lemmike
  december 14, 2015

  Først og fremmest er det lyden der tæller. Alt andet kommer i anden række. Men det gør da ikke noget at høretelefoner ser lidt sprøde ud samtidig og har andre lækre funktionaliteter. Men lyden tæller over alt andet.

 • F. Madsen
  december 14, 2015

  De skal være supernemme at bruge, fylde meget lidt i lommen og have rigtig god lyd.

 • Annette
  december 14, 2015

  De der ville være perfekte til at lukke al anden lyd ude, når man arbejder på kontoret og ikke vil forstyrres. Desuden ideelle i toget, hvor selv tastatur-klapperen bliver lukket ude i stille-kupeen

 • Mayer
  december 14, 2015

  Give mig en superlyd – og så da få mig til at se supercool ud :D

 • Keld Hemmingsen
  december 14, 2015

  Det at de kan foldes er optimalt

 • Dorthe
  december 14, 2015

  De skal levere fantastisk lyd, lukke støj ude og se übercool ud :-)

 • Hasse Madsen
  december 14, 2015

  de skal bare kunne holde til at blive brugt … syntes ikke jeg kan have et par længer end 6 måneder :(

 • Heidi Kauffmann
  december 14, 2015

  Levere perfekt lyd!

 • Michael Ploughgaard
  december 14, 2015

  Hvis de reducerer kollegers snak i storrumskontoret og samtidig sidder tilpas løst til at kunne sidde på øret en hel arbejdsdag, så bare send dem min vej.

 • Danny Sørensen
  december 14, 2015

  Et par høretelefoner er ikke kun et par høretelefoner mere. De er et møbel når de hænger på lampen derhjemme
  de er noget man har på til sit outfit, når de hænger om nakken, og de er min forbindelse mellem mig og spotify når jeg skal høre musik. Derfor er det ligeså vigtigt at de er præsentable af udseende, som de giver en god lyd.

 • Bolette Obbekær
  december 14, 2015

  Jeg skal ikke ligne en idiot når jeg har dem på, de skal være til at falde i søvn med uden at få kombineret øre /kranie-skade

 • Maria Møller
  december 14, 2015

  Se cool ud og levere en lækker lyd! :-D

 • Maria Elmelund
  december 14, 2015

  Det vigtigste er at de kan lukke af for larmende tog og børn… jeg rejser ret meget med tog, heheheh

 • Eigil Kjærulff
  december 14, 2015

  Jeg skal kunne cykle med dem, så derfor skal de kunne tåle fugtigt vejr :)

 • Lene
  december 14, 2015

  Et par fede høretelefoner er et must selv for en voksen pige… Design, lyd og komfort går hånd i hånd og disse står højt på ønskesedlen

 • Morten Sørensen
  december 14, 2015

  Det ideelle par hovedtelefoner vi få mig til at glemme, at jeg har dem på. Hvis de både er komfortable og lyder fantastisk, så vil jeg kunne koncentrere mig om at nyde den musik, der kommer ud af dem :)

 • Pernille
  december 14, 2015

  Meget vigtigt; Ud over en rigtig god lyd, der ikke generer andre, så skal de også kunne lukke af for lyde. Lige så vigtigt: De skal se godt ud, ellers får jeg dem ikke på…

 • Helle Jensen
  december 14, 2015

  De skal naturligvis have god lyd, men også sidde behageligt, være pæne og lukke andre lyde ude. Og så må de virkelig gerne være trådløse!

 • Elisabeth
  december 14, 2015

  De skal være cool og så ha fed lyd !

 • Anders
  december 14, 2015

  De skal have god og dyb lyd, lukke andre lyde ud og gerne trådløse. De skal desuden føles som kvalitet og være yderst stilfulde.

 • Anja Friis
  december 14, 2015

  For mig er det vigtigt at der er lagt vægt på både design og funktion. Lyden skal være lige så lækker som designet.
  De skal være behagelige at have på, og så skal de være hurtige at tilslutte både computer og telefon.
  Derudover skal de være robuste nok til at kunne klare en tur på gulvet i ny og næ eller en tur i en fyldt håndtaske :-)

 • Lis Nielsen
  december 14, 2015

  De skal selvfølgelig have en fantastisk lyd og så skal de være rart at have på. Sådan nogle som jeg glemmer jeg har på, er de bedste

 • sidsel
  december 14, 2015

  Ønsker mig et par der er egnet til pendlen med tog – og lange flyrejser – disse ser perfekte ud da de både kan klappes sammen og er støjreducerende.

 • Mikkel Jakob
  december 15, 2015

  Vil gerne kunne høre musik om natten når de andre sover. Remote control er MEGA smart. Fedt at de også ser godt ud – hvid er lige mig.

 • Ina Mann
  december 15, 2015

  De skal have en god lyd, være nemme at betjene og være behagelige at have på

 • Jacob Bang
  december 15, 2015

  De skal bare have god lyd så jeg kan høre min musik som den var tiltænkt!
  God musik kræver god lyd!

 • Lasse Niels Christiansen
  december 15, 2015

  Det er yderst vigtigt, at ens øre ikke føles klemt. Det kan gøre så ondt, hvis de klemmer for meget. Derudover så er selve lyden af den Bass, som er tilstede, ordenligt justeret. Det giver jo en god dybde i lyden, hvis den er god.

 • Kairi
  december 15, 2015

  Man skal helst ikke kunne mærke at man har dem på – så behagelige, og med god lydkvalitet.

 • Jens Møller
  december 15, 2015

  1. God lyd
  2. Komfort
  3. Design
  4. Trådløs

  Det sidste er med henblik på motion ;-)

 • Patrick C.
  december 15, 2015

  De skal være præcis som momontum 2.
  Der er en grund til de allerede står årets ønskeliste

 • Astrid
  december 15, 2015

  Jeg bruger høretelefoner dagligt, og de skal føles bløde ved ørerne, sådan de putter mig. Lyder er selvfølgelig et must og så skal ledningen være lang og god. Ikke den slags, der krøller om sig selv.

 • Rune Risager
  december 15, 2015

  Et par gode hovedtelefoner skal have god defineret lyd, være komfortable at have på, være slidstærke og have et seriøst design.

 • Per Boll Jørgensen
  december 15, 2015

  Jamen et par hovedtelefoner skal kunne formidle musik som dem der skaber den havde tænkt sig. Musik formidling er jo en kopi af optagelserne i studiet og denne kopi skal være neutral og detaljeret – ja lidt som om man selv var med i studiet..

 • Anja Ruff
  december 15, 2015

  De bedste hovedtelefoner skal kunne gengive fed lyd til både rock og stille musik samtidig holde støj ude. De skal være behagelige at have på, ikke for varme og så skal de kunne være i rejsetasken.

 • Mette Klein
  december 15, 2015

  God lyd, bløde om mine ører og sammenklappelige. Så er jeg glad.

 • Peter Mandrup
  december 15, 2015

  De skal have fantastisk lyd, en kombination af markant bas og masser af “headroom”. Så skal det være lukkede så jeg kan arbejde uden mine kollegaer bliver forstyrret af min musiksmag.

 • Nikolaj
  december 15, 2015

  Super lyd, fedt design og tid til fordybelse og alene tid i en travl hverdag :-)

 • Sune Johansson
  december 15, 2015

  De optimale hovedtelefoner sidder godt, har den bedst mulige lyd og ser brandgodt ud :-)

 • Lotte W
  december 16, 2015

  Mine topønsker til et par hovedtelefoner?:
  At de effektivt holder omverdenen ude, så jeg kan fokusere på den lækre vellyd, der strømmer ud i ørerne.
  At de er sammenfoldelige, herunder at ledningsstikket er godt beskyttet.
  At de er vakse at se på.

  /Lotte

 • Lars NegoZiatoR Schou
  december 16, 2015

  Iiih de er så fede.. Kunne jeg virkelig godt bruge til arbejdet

 • Sus
  december 16, 2015

  Støjreduktion er et absolut must

 • S. Villumsen
  december 16, 2015

  Jeg bruger headset flere timer hver dag! Jeg elsker at høre alt fra fed musik til dyb og seriøs taleradio. Derfor er komfort, fantastisk lyd og fedt design den perfekte kombination for mig

 • Peter Hansen
  december 17, 2015

  Bøfferne ville være perfekte til et “teknisk fix” når larmen fra kollegerne bliver for meget. Jeg arbejder med digitalisering i det offentlige, hvor storrumskontor jo er det nye og smarte, i hvert fald for de ekstroverte. Jeg vil langt hellere nyde Elektronista podcast mens jeg arbejder, end kollegernes samtaler på tværs af pc skærmen.

 • Henrik Sewell Corneliussen
  december 17, 2015

  Det perfekte headset skal lyde godt, uanset om jeg lytter til country, heavy metal eller podcasts. Det er også et must at det ser knald godt ud, så jeg ikke skal skamme mig over at have dem på hovedet :-)

  Hvad lyden angår kan jeg jo ikke udtale mig, men det her Sennheiser opfylder i hvert fald det sidste punkt!

 • Jesper Navne
  december 17, 2015

  Det perfekte headset har wauv effekt

  watt nok
  audio i høj kvalitet
  udseende man synes om
  value for money

 • Annette
  december 17, 2015

  Ville ønske jeg havde dem lige nu – kunne lade hele verden ude – bogstaveligt – sidder i en lufthavn med mange og høje lyde ;-)

 • Anders Reimer
  december 17, 2015

  Perfekt til storkontoret, når koncentration skal være i top!

 • Camilla Pilegaard
  december 17, 2015

  De optimale hovedtelefoner for mig skal kunne afspille musik ved lav volumen uden at mindske kvaliteten af musikken. Jeg kan godt lide at høre musik, men jeg bryder mig ikke om, når musikken bliver for høj eller det simpelthen er nødvendigt at skrue højt op, for at kunne høre, hvad der bliver sagt, hvis jeg fx høre podcasts. Det er foruden lyden, vigtigt for mig at høretelefonerne sidder godt og tæt om hovedet, dels så de bliver siddende hvor de skal og ser godt ud i mens, da jeg gerne vil bruge dem, når jeg går tur.

 • Pia Hansen
  december 18, 2015

  jeg rejse en del, og er det rart indimellem at kunne slappe af med lidt musik eller læne sig tilbage og se en film, hvis det er en langdistanceflyvning.

  Men de hovedtelefoner, der deles ud på flyet, er rent ud sagt noget bras. For at kunne høre noget som helst er du nødt til at skrue volumen helt op, og så bliver lyden snarere irriterende end afslappende.

  hvis jeg skal slappe af, er du nødt til selv at tage nogle ordentlige hovedtelefoner med. Nogle, der kan lukke støjen ude. så det vil være super lækkert med et par topstylede hovedtelefoner fra Sennheiser

 • Dorte D. Jensen
  december 18, 2015

  De optimale høretelefoner skal gengive god lyd, kunne justeres nemt i styrke og størrelse, sidde godt og være pæne :)

 • Anne Marie
  december 18, 2015

  Jeg ville bla. bruge dem når jeg er ude at rejse til at lukke flystøjen ude med og slippe for at få ondt i ørerne af de små hårde in ear hovedtelefoner man får udleveret. På arbejde ville de kunne lukke mine kolleger ude engang i mellem :-). Og så er de meget flotte.

 • Line Bank
  december 18, 2015

  Hvor er de elegante.

 • Christian Lund Lauritzen
  december 18, 2015

  God lyd, god pasform og fantastisk design

 • Jeppe Mehlsen
  december 18, 2015

  De rigtigt gode høretelefoner fremhæver detaljer i musikken eller filmen,, så man ikke oplevelse andre steder! Også passer de på ens øre da lyden ikke behøver at skrues op, som i de rigtigte dårlige udgaver som følger en iPhone fx.

 • Anders
  december 18, 2015

  Et optimalt sæt høretelefoner skal kunne følgende: Levere fed lyd, have et fedt design og give mig arbejdsro i et støjende miljø.

 • Nezar Nielsen
  december 18, 2015

  For mig er det vigtigt at man kan have dem på længe uden at de trykker på ørerne og gør dem ømme – derfor SKAL det være over-ear design – derudover er det vigtigt at lyden er balanceret, så man både får bassen, men også de lyse toner, så man kan nyde ALT sin musik som den skal lyde.

 • Lene P
  december 18, 2015

  Nummer et er selvfølgelig lyden, men det er også godt, når de ikke fylder for meget, når de ikke lige er i brug.

 • Lotte
  december 18, 2015

  De skal være nemme at have med og lyddæmpende uden at lukke så tæt at høreapparat hyler.

 • Jan
  december 18, 2015

  God lyd til både telefon og pc, skal være behagelige at have på i længere tid og mens man er i bevægelse (ikke motion)

 • Henrik
  december 18, 2015

  Uha de skal gerne kunne alle disse ting men det er fint hvis de bare opfylder nogle af ønskerne:
  1. Rigtig god lyd (film, voice, music etc.)
  2. Støjdæmpende da jeg flyver meget og sidder i kontor med sælgere :-)
  3. Over the ear da jeg ikke kan holde ud at have noget i øret igennem længere tid.
  4. Se flotte ud så andre bliver misundelige :-)
  5. Cover skal kunne skiftes så de passer i farven
  6. kunne justeres så de sidder godt på hovedet
  7. god mikrofon uden vindstøj

 • Anne
  december 18, 2015

  Uf de er perfekte til jobbet, hvor jeg har behov for ro i et åbent kontormiljø, men også gennemser mange film, hvor det er vigtigt med den gode lyd.
  Krydser fingre for at de her babies bliver mine!

 • Henriette Moos
  december 18, 2015

  God musik lyder bedre med hovedtelefoner på, og god musik lyder endnu bedre, når den ikke forstyrres af støj fra andre :-)

 • Tessa
  december 18, 2015

  God lyd, aktiv støjreduktion og nemme at have med

 • Kenneth Hermansen
  december 18, 2015

  Gode bøffer på mit hoved skal
  – sidde godt, faktisk uden at jeg lægger mærke til dem
  – lyde eminent, uanset om jeg hører akustisk musik, elektronisk, hiphop, popmusik eller podcast. Min smag er meget alsidig, så mit humør afgør, hvad der skal i ørerne
  – være nemme at pakke i tasken, og ikke bære til besvær (med fare for at de knækker)
  – se skidegodt ud

  Momentum er lige i skabet. Dém har jeg haft et godt øje til i lang tid, men ikke lige fundet “undskyldningén” for at købe, desværre…

 • Cornelius Corneliussen
  december 18, 2015

  Mit første par over ears var et par Sennheiser HD570. Jeg købte dem for en del af mine konfirmationspenge, og det var en enorm investering, syntes jeg.
  Jeg knuselskede de høretelefoner. De fulgte mig over alt, og gav mig bløde såvel som hårde toner med på vejen. De kunne nemlig det, et par gode hovedtelefoner skal kunne for mig – levere godt i alle generer.
  Egentlig var de vist bedst til klassisk musik, men nok af samme grund havde de både klang til de dybe og de lyse toner.
  Efter 10 år sprang den ene højttaler, og så var det slut. Men det var godt, så længe det varede. Og nu er der plads til et par nye Sennheisere på ørerne.

 • Henriette Dalby
  december 18, 2015

  De skal holde den gode lyd ind og den dårlige lyd ude ;)

 • Ulla weishaupt
  december 18, 2015

  Lyd…lyd…lyd, både præsentationen af det jeg høre, samt udelukkelse af udenomsstøj. Så skal pasformen være god, må meget gerne kunne bruges i sengen (da jeg desværre er nød til at bruge maget af min tid i denne) det er fedt hvis de samtidig er i lækkert designe

 • Vita Andersen
  december 18, 2015

  Et par hovedtelefoner, der vil passe mig har følgende kvaliteter:

  – sidder rart, så man næsten glemmer, man har dem på
  – gengiver lyden tro mod forlægget. Både tale og musik. Jeg lytter til world, klassisk, vokal og jazz, så lydbillederne spænder vidt. Fra det mest filigranagtige til det volumniøse. Fra de fineste pianissimo korpassager til svedige jazztrommer
  – nemme at opbevare på jobbet og hjemme samt have med i toget og flyveren
  – har et udseende, der afspejler at der er lagt mange tanker i designet.

  Glædelig jul og et godt nytår:-)

 • Christina Christensen
  december 18, 2015

  God lyd, flot design, komfort og obs på høreskader.

 • Katrine K
  december 18, 2015

  Det vigtigste er selvfølgelig god lyd
  Derudover skal de gerne sidde godt på hovedet (ind imellem en udfordring, når jeg har et mindre hoved end de fleste) og så må de selvfølgelig også gerne være pæne og nemme at pakke sammen.

 • Trine
  december 18, 2015

  For mig er det vigtigt, at de er lette at have med på farten, da jeg cykler, tager tog, og skifter til bus (hver dag!) for at komme på studiet. Desuden er det vigtigt, at de er flotte. De her er meget klassiske, ift. Mange af de andre bøffer man kan købe ;)

 • Stina
  december 18, 2015

  De skal kunne lukke verden helt ude, så man bare kan fordybe sig i musikken uden at forstyrre andre. Og så skal de kunne gengive lyden perfekt :-)

 • Anne-Marie
  december 18, 2015

  God lyd og god evne til at lukke omverden ude.

 • Josephine
  december 18, 2015

  For mig er det vigtigt at høretefoner har god lyd, og at man kan holde ud at have dem på i lang tid. Remote control er også lækkert, så man slipper for at smide vanterne om vinteren :)

 • Kassandra
  december 18, 2015

  Lyden er den vigtigste, den skal være i orden; de skal være behaglige at have på og så må de meget gerne se smarte ud. :)

 • Anne Larsen
  december 18, 2015

  Jeg har endnu til gode at finde et par plugs, der ikke falder ud af øret ved den mindste bevægelse. Har virkelig prøvet mange forskellige. Jeg tror næsten, jeg har en ørebygningsfejl? I hvert fald ville de her lækre hovedtelefoner være en drøm at bruge til at lukke snakken fra mine med-pendlere ude og få mit daglige fix af musik og podcasts i fred.

 • Per Baungaard
  december 18, 2015

  Senn-hejsa

  I have no fear – when I wear these on my ear!
  Den knivskarpe lyd de sender – fornøjelsen der aldrig ender!
  Fedt at kvaliteten er uden kompromis – så kan de sende podcast fra syv til ni!
  En opgradering fra mine nuværende in-ear-dimser – nu slutter mine fjolleremser.

  Mvh Per Baungaard, og glædelig jul.

 • Ulla Salling Petersen
  december 18, 2015

  Æstetik og lyd skal følges ad så det bliver en samlet totaloplevelse at nyde god musik på farten. En af mine medarbejdere sagde igår til mig, at jeg altid så så glad ud, når jeg kom cyklende på arbejde og mit svar var at jeg elsker morgener med god musik i ørerne. De lækre høretelefoner vil helt sikkert give humøret endnu en tak opad så jeg kan sende endnu flere gode vibes til mine omgivelser.

 • Stephen Biering-Sørensen
  december 18, 2015

  Hvad en god hovedtelefon skal kunne, kommer meget an på hvad den skal bruges til.

  Skal man bruge den på cykel eller gåben i trafikken, skal den kunne pakkes sammen, og den skal IKKE være støjreducerende, så man ikke kan høre og reagere på den omgivende trafik.

  Skal den bruges i tog, fly eller storrumskontorer, er støjreduktion naturligvis et must.

  Mht størrelse og udformning (in-ear eller omsluttende) kommer det også an på brugen. På farten er in-ear praktisk, men hjemme i sofaen er omsluttende bedst.

  De Sennheiser, der udloddes i denne uge, ser ud til at være ret fantastiske!

 • Trine Boje Mortensen
  december 18, 2015

  Jeg lytter til klassisk musik både hjemme og i embeds medfør. Jeg har endnu ikke fundet de hørebøffer, der på samme tid kan gengive de svageste strygerpassager og det fulde udtræk af kor og orkester. Det ville være fedt, hvis det var demher!

 • Cathrine Wind Fallesen
  december 18, 2015

  De perfekte høretelefoner er behagelige at have på, giver god lyd, og kan lukke støj fra storkontorer og naboer ude, når man har brug for ro og koncentration. Sennheiserne lyder som et lækkert bud på det!

 • Mia
  december 18, 2015

  De perfekte hovedtelefoner skal kunne levere lækker lyd, være behagelige at have på mine mærkelige ører, og så er det et ekstra stort plus, hvis de også ser godt ud på mig.

  Jeg bruger in-ear på storrumskontor hver dag, men disse ville være fantastiske til at lukke larm og forstyrrelser ude, når det er nødvendigt – og så ville de passe perfekt til en lækker kontor-stil :-)

 • Teresa Mello
  december 18, 2015

  De perfekte hovedtelefoner for mig har en flot design, men er stadig holdbare. Støjet udefra skal kunne lukkes ud mens jeg nyder min musik.

 • René Kirk
  december 18, 2015

  De perfekte høretelefoner lader en rigtig udvikler sidde i fred og ro, med sin kode – uden forstyrrelser fra omgivelserne. Og de skal skal selvfølgelig også levere super lyd!

  At de samtidig ser godt ud, er et stort plus!

 • Mette
  december 18, 2015

  Fuldstændig optimal lydgengivelse – ved både høj og lav volumen

 • Michelle Jensen
  december 18, 2015

  Det vigtigste for mig er at de har en god lyd med tilstrækkelig bas og at de lukker støj ude! Sidstnævnte er vigtig når man tager toget med en masse larmende mennesker

 • Kenneth Saxtorph
  december 18, 2015

  De perfekte hovedtelefoner skal give en god, solid og fængende lyd. De skal sidde tæt til øret, men samtidig være bløde, da jeg er en brilleabe, og brillestangen i kombi med et par tætsiddende hovedtelefoner, kan være ret ubehagelige. Jeg har dog KUN læst gode anmeldelser af disse hovedtelefoner!

 • Kim andrea
  december 18, 2015

  Hvis der er god lyd og de ikke klemmer, er jeg glad!:)

 • Marianne
  december 18, 2015

  Det vigtigste er lyden skarpt forfulgt af god komfort, samt at de kan holde anden støj ude. Og så er det selvfølgelig også en fordel, at de er fede at se på.

 • JV
  december 18, 2015

  Lækkert design er vigtigt…
  Lyden skal self også være i top, og det at de er praktiske er jo ikke at foragte :)

 • Cathrine
  december 18, 2015

  Noget jeg altid sørger for at der er i mine hovedtelefoner er BASS, der skal være en god kraftig bass. Mange hovedtelefoner er for diskante til min smag så bassen er det vigtigste for mig :-)

 • Åse Lejbølle
  december 18, 2015

  Håber virkelig! De er siiiimpelthen så smukke – og så kunne jeg virkelig godt bruge dem. Jeg pendler med s-toget, og ofte har jeg lyst til at lukke mig inde et øjebik, mens jeg sidder der – eller i bussen – og bare nyde musikken. Og uden at forstyrre andre. Det vil være muligt med de her hovedtelefoner :-D.
  Gode hovedtelefoner skal give blød, men tydelig lyd, når jeg podcaster en udsendelse; og hele lydbilledet skal strømme harmonisk, når jeg hører musik.
  Samtidig har jeg briller, så det er vigtigt, at de kan sidde tæt til ørerne uden at klemme på brillestængerne.
  Sidst, men ikke mindst, så er jeg jo kvinde, og når hovedtelefonerne nu er så synlige, så skal de altså også være smukke at se på :-D

 • Malene Mølgaard
  december 18, 2015

  De perfekte høretelefoner skal sidde godt på ørerne, så de ikke ender med at gøre ondt. Og så skal der være fine detaljer i lyden, så jeg kan bruge dem, når jeg redigerer radiointerviews og video. Det er helt fantastisk, hvis der også er reduktion af lyd fra omgivelserne – jeg bliver nemlig desværre alt for let distraheret…

 • Camilla
  december 18, 2015

  Naturligvis give lækker lyd, men jeg sætter også stor pris på hovedtelefoners evne til at lukke anden lyd ude og støjreducere. Det er den halve fornøjelse. Og at de her er så pæne, er jo også en stor faktor.

 • Tanja Sørensen
  december 18, 2015

  Gode høretelefoner skal selvfølgelig kunne afspille musik i høj kvalitet, men det er lige så vigtigt, at de er behagelige at have på og ser flotte ud. Høretelefoner er ligesom en hat eller et par briller – man har ikke lyst til at ligne en tosse med dem på :-D
  God jul!

 • Simon M
  december 18, 2015

  Holdbare, behagelige, praktiske, flotte, men ikke mindst skal de kunne spille højt og godt.

 • Linda
  december 18, 2015

  Det ville være en rigtig god julegave, da mine gamle høretelefoner er gået i stykker, så dem vil jeg rigtig gerne vinde :-)

 • Sidsel
  december 18, 2015

  De skal kunne få dig til at glemme tid og sted – det handler om kærlighed til musik <3

 • Dennis Helt Andersen
  december 18, 2015

  Helst en klar og ikke mudret lyd… meget gerne støjreducerende, men skal have en god fyldig bund.

 • Philip Theodor Frederiksen
  december 18, 2015

  Sidde ordentligt selvom man bruger briller.

 • Martin Villumsen
  december 18, 2015

  De optimale hovedtelefoner skal være behagelige at have på i lang tid, have en ren lyd (ikke for meget bas) og gerne se godt ud (som Momentum gør).

 • Anette Ninon
  december 18, 2015

  Disse er jo elegante, men det vil være dejligt at kunne høre en god lyd på trods af andre lyde omkring mig.

 • Signe
  december 18, 2015

  De optimale hovedtelefoner skal gøre musikken kropslig. Jeg vil mærke lyden overalt, ikke kun i ørerne.

 • Jakob Staalby
  december 18, 2015

  De perfekte hovedtelefoner får mig til at svæve henover byen på sky af lækker lyd.
  De føles lette og lækre at have på, giver stor og fyldig lyd og får mig rent faktisk til at se cool ud.

 • Line Borring
  december 18, 2015

  De gode høretelefoner gengiver musikken uden støj og susen, de lægger tæt om øret og vejer hverken for meget eller for lidt.

 • HeLene
  december 18, 2015

  Det vigtigste er lyden og derefter kommer mulighed for støj reducering og en praktisk volume kontrol på ledningen. Såklart vil man også se cool ud, så høretelefonerne må gerne se godt ud og være af nogle lækre materialer!

  Videre kan jeg lide høretelefoner hvor ledningen kan skiftes, da den ofte er den som først går i stykker og det synes jeg er, om ikke andet, miljø spild at måtte smide fungerende ting ud fordi en ledning er i stykker.

  Glædelig lyd, ehm, jul!

 • Gitte
  december 18, 2015

  Wauuuuw lækre lyttebøffer.
  De ville ikke komme til at samle støv her hos mig.
  Glædelig jul.

 • Janne
  december 18, 2015

  De optimale hovedtelefoner skal hjælpe mig til at lukke lyden ude fra mine til tider meget støjende kolleger i storrumskontoret – jeg er støjsensitiv, så storrumskontor er ikke det ideelle arbejdsmiljø for mig. Og hvis de oven i købet ser godt ud, er det bare en bonus!

 • Morten
  december 18, 2015

  Krystalklar lyd og optimal pasform, som muliggør brug i flere timer uden at man føler at øregangen ‘smelter’ og ‘klister til’. Flot design er heller ikke at kisme af ;-) God jul til alle!

 • Katrine
  december 18, 2015

  De optimale hovedtelefoner er for mig over-ear… Der ud over de de selvfølgelig med lækker lyd, støjreducerrnde og så gør det ikke noget hvis de ligesom momento ser superlækre ud. At der er integreret Remote er også klart er plus….

 • Heidi Kauffmann
  december 18, 2015

  De optimale høretelefoner skal være smukke og levere den bedste lyd i mine ører…

 • Josefine
  december 18, 2015

  De skal kunne lukke al larm ude, så jeg kan være al unødig forstyrrelse foruden når jeg læser til eksamen :-)

 • Kathrine
  december 18, 2015

  Høretelefoner skal give god lyd og sidde godt.. Så har jeg faktisk ikke flere krav :)

 • Tonny
  december 18, 2015

  De optimale høretelefoner for mig skal opfylde tre ting: 1: Give mig den gode lyd, 2: Se godt ud, 3: Have et gennemtænkt design, som fx at kunne pakkes sammen. Glædelig jul!

 • Jesper Schwitzer Justesen
  december 18, 2015

  Helt perfekte til jobbet. Er lærer og har forberedelse lige ved siden af et klasselokale. Støjreduktion giver så meget mening.

 • Johanne
  december 18, 2015

  jeg synes høretelefoner skal give god lyd ,sidde godt på hovedet/ørerne og være støjreducerende. At disse kan “foldes” sammen og at de er så flotte, er bare et kæmpe plus! Super lækker adventskonkurrence god jul

 • Ann-Therese
  december 18, 2015

  Et par gode hovedtelefoner reducerer som Sennheisers støj udefra. Lyden skal være god, dvs fyldig og klar. Og så skal hovedtelefonerne ikke knirke som de Denon hovedtelefoner jeg pt har. Jeg ønsker mig et par der er lydløse på alle fronter :)

 • Mark
  december 18, 2015

  Have super god lyd, være tætte så lyden ikke kan høres af andre, have ordentlig bas og et lækkert design!

 • Mette
  december 18, 2015

  Jeg har så små ører, at Apples høretelefoner ryger ud af mine ører (de virker også for glatte…)
  Men kunne være rart med et par der omsluttet øret, og giver en bedre lyd:-)

 • Betty Jacobsen
  december 18, 2015

  De skal have behagelig lyd og en god bund. De skal være rare at have på og slutte tæt.

 • Christian Hildebrandt
  december 18, 2015

  De perfekte hovedtelefoner forener sublim lyd, udsøgt komfort og klassisk, cool udstråling med en eksklusivt afslappet fornemmelse af at være i et privat rum.

 • Camilla Hovej
  december 18, 2015

  For mig er lyden ultimativ – de skal lyde godt ellers får ikke brugt dem :) Det gør selvfølgelig ikke at de også ser godt og så skal komforten også være der :)

 • Mikkel
  december 18, 2015

  Lyden skal være helt i top, samt lukke verden lidt ude.

 • Louise FB
  december 18, 2015

  Lyden er numero uno. Den skal være rund og fyldig. De skal også helst kunne holde andre lyde (bare lidt) ude og så må de meget gerne fungere sammen med iPhonen, så den kan blive i lommen, selvom telefonen ringer. Det ville også være praktisk hvis de kan foldes sammen, men det er ikke et ultimativt krav. Det er kun lyden der er det.

 • Marie Juul Eli
  december 18, 2015

  De skal levere god lyd, støjreducere udefrakommende lyde og sidde godt på ørerne, uden at klemme.

 • Berit
  december 18, 2015

  Jeg har brug for høretelefoner størstedelen af min arbejdsdag, fordi jeg ellers ikke kan koncentrere mig i et storrumskontor. Når man bruger sine høretelefoner så mange timer dagligt, er det både supervigtigt, at de sidder godt på ørerne, men også at støjreduktionen er god. Når den er det, behøver jeg nemlig ikke at skrue så højt op for musikken for at overdøve snakken omkring mig.

  Men en studiegæld på seks cifre har jeg ikke det store økonomiske overskud og de allerbedste støjreducerende hovedtelefoner er jo lidt dyre.

  Og en sidste ting: Sennheiser-bøfferne er pæne. :)

 • Peter
  december 18, 2015

  Støj redundans er alfa omega – den gode musik er nem nok at finde på Spotify, men hvis det kan overdøves af kollegaer der sidder ved siden af er man lige langt – så derfor Momento 2.0 lige mig her på kontoret :)

 • Björn Magnusson
  december 18, 2015

  Pure sound and peace, on the go or where I need it.

 • Rikke K
  december 18, 2015

  Som en moderne kvinde, med masser af arbejdstimer og rejseaktivitet har støjreducerende høretelefoner længe været et højt ønske. De optimale høretelefoner skal for mig kunne:
  – Bruges i lufthavnen når man skal koncentrere sig om at lave en lækker præsentation, og stadig se chic ud uden at frisuren ødelægges helt bagefter. :)
  – Bruges i flyet når man skal have ro til at koble fra og gerne vil lytte til lidt afslappende musik inden næste opgave kalder. Lyden her skal være god, så musikken kommer til sin ret. Masser af klang. Her skal de være i en taske/beholder man kan have med sig ind på flysæddet – evt. som en lille taske hvor mobiltelefonen også kan være i. Musikken skal jo komme et sted fra.
  – Gøre, at jeg kommer frem med mere overskud når jeg kører i bil tværs gennem danmark mellem kontorerne: støjreduktionen fjerner motorstøjen fra bilen, men uden at man ikke kan høre dyt og ambulancer. Genialt. Her skal hovedtelefonerne kunne være behagelige i mange timer i streg. Og det gælder også selvom jeg har øreringe på. Ledningen skal her være så lang at den kan nå fra iPhonen i holderen og hen til føren uden, at den strækkes, eller er i vejen for eks. gearskifte. Måske der var flere ledninger med? Eller endnu bedre – ingen ledninger havde!
  – Give mig mulighed for at være sammen med familien i stuen, hvor vi laver forskellige ting. Jeg vil kunne side ovre i hjørnet stille og roligt med hæklegrejet fremme, mens jeg lytter til en god lydbog. Og skulle jeg falde i søvn i lænestolen, skulle de helst både kunne være dejligt bløde og ikke mindst holde til det. Ikke at det kan ske selvfølgelig… :)

 • Henrik Dall
  december 18, 2015

  De skal lyde godt og ikke have boom bas. Ser de tilmed godt ud some disse, og faar man ikke hede oerer I dem, saa bliver det ikke bedre!!

 • Kamille
  december 18, 2015

  Ej hvor er de fede! De er sådan lidt retro i looket. Det er super flot.
  Jeg forventer at et par høretelefoner skal kunne afskærme mig 100% fra omverdenen. Jeg skal kunne smage musikken. Føle den i hele kroppen. Det er vel derfor man har høretelefoner på!
  De skal være praktiske, lette, kønne. Disse her -er perfekte!!

 • Vincent
  december 18, 2015

  Jeg sidder på et kontorfællesskab, hvor der nogle gange bliver talt lidt højt. Det skal der være plads til, men når jeg nu også redigerer radio og videoer, så ville det være fedt med et sæt høretelefoner, som de andre både kan skæve misundeligt til og som samtidigt kan give mig præcis den lyd, jeg skal bruge, uden at de skal kunne lytte med undervejs, og jeg smadrer mit indre øremaskineri.
  I forvejen har jeg et sæt Sennheiser In-ear, som jeg bruger, og de falder hele tiden ud af mit øre. Dem bruger jeg også, når jeg rejser, når jeg vasker op eller gør rent og lytter til Elektronista imens, og når jeg støvsuger bilen endnu en gang efter udflugt med ungerne. Derfor tager jeg tit mig selv i at tænke på de høretelefoner, jeg engang havde med støjreducering, men som gik i stykker for flere år siden. Desuden har jeg en hyggelig disputs med med min kæreste om lydkvalitet. Det kunne være magisk for mig at vise hende betydningen af helt fantastisk lyd. Jeg tror, at disse kan overbevise hende…

 • Dorte Overgaard
  december 18, 2015

  Et par gode hovedtelefoner skal lukke lyde ude og også være lydtætte for omgivelserne – så jeg får ro, uden at forstyrre resten af familien :-)

 • birgitS
  december 18, 2015

  lyden skal være i fokus, men også funktion, f.eks. at de kan være i en taske og nemt tages med uden at være om min hals hele tiden, og at jeg har lydkontrol udover den på mobilen.

 • Luna Kierkegaard
  december 18, 2015

  Optimale hovedtelefoner vil være nogle som lukker godt af og samtidig giver god lyd.
  Sidder i Storrum, med lyden af folk som snakker, telefoner som ringer på det højeste de har lært og folk som tramper rundt. Som i kan læse så er min oplevelse med storrum ikke de bedste :)

  Derfor ville sådan et par være optimale og fantastiske.

  Glædelig jul

 • Susanne Nørrelykke Petersen
  december 18, 2015

  De skal være behagelige at have på, være lidt pæne og have god lydkvalitet :)

 • Louise O
  december 18, 2015

  De perfekte hovedtelefoner har jeg endnu ikke oplevet, men de skal kunne reducere støj, brugervenlige, og være vandtætte.

 • Allan Schmidt
  december 18, 2015

  De skal være behagelige at have på, give god lyd med dyb bas,

 • Thomas Meyer Geertsen
  december 18, 2015

  De skal sidde godt på hovedet/ørerne – og så skal lydkvaliteten ikke være helt ude i skoven

 • Marie
  december 18, 2015

  De skal kunne udelukke lyden fra omgivelserne og have god lyd indeni , så man rigtig kan fordybe sig og føle musikken

 • Michael
  december 18, 2015

  Neutral lyd, sidde behageligt på hovedet, aktiv støjreduktion, fjernbetjening og mikrofon – bring them on ho ho ho <:-)

 • Susanne Søndergaard
  december 18, 2015

  De ultimative høretelefoner skal have virkelig lækker lyd – som at stikke hovedet ind i en koncertsal. De skal være behagelige at have på i mange timer i træk på langdistanceflyvninger. Og så skal de fjerne en god del af den konstante dybe flystøj, som er så trættende i længden. Mine nuværende Sennheisers er et par on-the-eat noise cancelling, men mit næste skal helt klar dække øret for maksimal komfort og støjdæmpning.

 • Jan R
  december 18, 2015

  Perfekte høretelefoner skal lade musikken fange mit fokus, og ikke høretelefonernes “egen” lyd.

 • gitte zakariasen
  december 18, 2015

  Støjreducerende, smarte\handy, skøn lyd, og ikke mindst behagelige at bære.

 • Jannie Sørensen
  december 18, 2015

  Lyd -behagelige – lækre og smarte –

 • Jannie Sørensen
  december 18, 2015

  Lyd -behagelige – lækre og smarte –

 • Jannie Sørensen
  december 18, 2015

  Lækker lyd -behagelige og smarte

 • Charlin
  december 19, 2015

  De perfekte hovedtelefoner for mig vil være nogle der kan lukke lyde rigtig godt ude og som jeg samtidig kan høre musik i, uden at skulle skrue op og blive halv-døv netop fordi de kan lukke lyde ude. Jeg har sanseforstyrrelser og især min hørelse er udfordret f.eks med offentlig transport – plejer at sige jeg hører som en kat. :)
  De skal selvfølgelig også være behagelige at have på – og så er disse smarte at de kan foldes sammen!
  Jeg har Bose Quiet Comfort 15, hvor de er revnet ind til skummet og garantien udløb for et par mdr siden… og selvfølgelig kan man åbenbart ikke separat købe sådan noget, LOL.
  Jeg ønsker mig nogle nye, som kan lukke endnu bedre ude, ser bedre ud og som forhåbentlig ikke revner ind til skummet efter to år. O.o

 • Cathrine
  december 19, 2015

  De perfekte høretelefoner skal kunne balancere to vigtige ting: god lyd og god pasform. Der er intet være end at sidde et par timer med høretelefoner som strammer, eller glider ned. Samtidig sucks det bare at sidde og høre sit ynglings mix hvor der enten er skrattende diskant eller mystisk rumklang på vokalen. Det er et plus hvis de ser stilede ud og kan klare at blive pakket ned i en taske

 • Jais
  december 19, 2015

  God lyd og så SKAL de være komfortable.

 • Tanja
  december 19, 2015

  Der skal selvfølgelig være rigtig god lyd – og så skal de sidde godt, dvs. være behagelige at have på. Det er ret vigtigt.

 • Charlie
  december 19, 2015

  Optimalt vil være nogle utrolig lette overear hørebøffer. Der skal være noice cancellation og de må gerne være trådløse men ikke hvis det går ud over lydkvaliteten som er meget vigtig. Fed måde de kan pakkes sammen på så de ikke fylder så meget. Glædelig jul

 • Camilla Thisted-Widtfeldt
  december 19, 2015

  De bedste høretelefoner for mig er nogen som giver mig selv de mindste lydniveauer, lukker af for selv byggepladsen som larmer i baggrunden fra kl 7 om morgenen, nogen som også sidder behageligt på os som fx har øreringe på for nogle gange kan selv de dyreste head Phone gå på kanten så beskyttelseskanten ikke sidder ok og skærer på øret- det kan ødelægge hele oplevelsen. For mig er det også designet, skal kunne klappes sammen så de ikke fylder meget i tasken og måske endda have en form fir beskyttelse på metallet så de ikke kan risikere at blive ridset af fx nøgler i en taske. Jeg ved hvad jeg gerne vil have og det får man altså ikke i Tiger for 50 kr som mine de har koster- det vil være fedt at have noget ordentligt at høre musik i til og fra arbejde

 • Pernille
  december 19, 2015

  Et par headphones skal være holdbare og bygget i et materiale som aluminium, der ser godt og holder til hverdagens rejser eller længere flyture jorden rundt. De må også gerne have noise-reduktion og en måde at dele det man høre med, så man 2 mennesker kan høre på 1 enhed. Kort sagt, så skal et par headphones have fantastisk lyd, teknik der aldrig fejler og gør dit liv nemmere og et design der ikke for let går i stykker, men som stadig ser godt ud.

 • Solveig Røigaard-Petersen
  december 19, 2015

  Se lækre ud. Støjreducerede. Kabler der ikke filtre sammen. Behagelige at have på ørene. Ikke for varme eller stramme.

 • Annette J
  december 19, 2015

  Det allervigtigste for man får det maksimale ud af sine hovedtelefoner er støjreeduktion. Og så skal de være lavet af et godt materiale hvis man skal holde ud at anvende dem hele dagen…

 • Mille Millea Andersen
  december 19, 2015

  Lyden skal være klar og god og så skal de være behagelige at have på. Jeg lytter ofte til lydbøger, så jeg skal kunne have dem på længe og de skal helst også holde omgivelsernes lyd ude, så jeg kan høre mine bøger mens familien sysler videre med deres.

 • Jakob Kristensen
  december 19, 2015

  De skal lukke alt andet ude, så man kan nyde musikken,og have god lyd, så man memt kan høre hvad der bliver sagt i podcasts.

 • Linda J
  december 20, 2015

  De perfekte hovedtelefoner skal kunne som der også står i beskrivelsen lukke støj og uro ude og være praktiske at have med sig på farten. De skal kunne foldes sammen og puttes i tasken. Med den integrerede remote control skal jeg kunne kontrollere lyden, uden at skulle have min iphone etc. op af lommen

 • anette larsen
  december 20, 2015

  Noget fantastisk godt julemusik

 • Jordi
  december 20, 2015

  Når der er rarere inde i min verden, end udenfor, så starter velværet med dejlig lyd, dyb, nuanceret og raffineret lyd, til taleradio, til Nick Cave’s mørke, til Adele’s klang og til Pharrels smil. Det skal et par gode høretelefoner kunne levere, med komfort og uden smerte, selvom jeg bliver i min verden i lang tid :-)

 • Ann
  december 20, 2015

  Udelukke støj er afgørende

 • Mads Ehrhardt
  december 21, 2015

  De skal have en sublim lyd – hvor man fornemmer julemandens kane komme susende gennem luften, høre bjælderne fra rudolf og mærke hvordan det lyder som om kanen er omme bagved i s-toget – og så blæser den din hue af…. De skal sidde som et par skræddersyet handsker i kaninskind….. og så ikke få dig til at ligne en nisser der er faldet ned fra et høloft en blæsende december nat.
  Glædelig jul

 • Jan K.
  december 22, 2015

  De skal lyde godt. ;o)

 • Tanja J.
  december 12, 2016

  De skal lyde godt og reducere uønsket støj. Derudover må de gerne være praktiske og nemme at transportere og et smukt design gør heller ingenting :-)