Effektive indkøb: Send din app i Netto

1 Min læsning

af Christina Majcher

En ny dansk app hjælper dig med dine dagligvareindkøb. Lav en indkøbsliste, og så viser app’en dig, hvor du finder varerne billigst.

chaser 2

Nu behøver du ikke længere bruge tid på at bladre i tilbudsaviser fra supermarkederne. Med den nye, danskproducerede app Chaser kan du lave en liste med de varer, du skal have købt, så søger app’en på tværs af de supermarkeder, du handler i, og viser dig, hvor du kan købe præcis det, du leder efter – billigst.

Den kan endda give dig den mest optimale rutevejledning mellem indkøbsstederne, og så gør den det også virkelig nemt at koordinere dagligvareindkøbene: Du kan nemlig dele din indkøbsliste med din mand, din veninde, din aupair eller hvem det nu kunne være praktisk at dele den med, via sms.

På sigt er det planen, at alle supermarkeder kommer med i app’en, men i skrivende stund er det Rema1000, Fakta og Nettos butikker, der er med. Men det er jo så også de rigtige butikker at søge i, hvis man er på tilbudsjagt.

Chaser har et fint grafisk udtryk (nærmest venligt, ihvertfald blødt og indbydende) og er nem at bruge. Og hvis man gerne vil have tingene forklaret et par ekstra gange, er der selvfølgelig indbygget vejledning. Se præsentationsvideoen af indkøbs-app’en her.

Chaser kan downloades gratis på App Store.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen − eleven =

4 Comments
 • Susanne Lomborg
  februar 28, 2014

  Øv altså! Igen en app, som er udviklet til Iphone først. Lyder ellers som en app, jeg rigtig gerne ville gøre brug af, men jeg har en android-telefon. Er det mon muligt at skaffe information om hvornår app’en kommer til android?

  • Christina Majcher
   februar 28, 2014

   Hej Susanne,
   Jep! – jeg har lige talt med udviklerne, og der er godt nyt: Androidudviklingen er i fuld gang, og de regner med launch midt i marts, hvis ikke før.
   Bedste hilsener,
   Christina

 • Jeppe Bech
  marts 3, 2014

  På sin vis endnu smartere end eTilbudsavis-appen, som kun viser varer der er på tilbud, bortset fra at den kun har tre kæder med. Vil måske bruge den hvis de tilføjer Lidl og Føtex.

 • Kristian
  maj 9, 2014

  Er der nogen der ved noget om, hvordan Android-versionen ser ud og hvorvidt den er på trapperne?