AppBefaling: Glemmer du, så husker Waterminder

2 Min læsning

Af: Cille Bjerring Larsen

Hører du til en af dem der ikke drikker nok vand, drikker for meget vand eller ikke lige har helt styr på hvor vand du egentlig drikker? Waterminder hjælper dig med at holde styr på det daglige indtag og påminder dig når du skal have lidt hjælp!

Waterminder

Vand er den naturlige kilde til godt heldbred. Vand har mange gode egenskaber og gavner dig i alt fra vægttab til pæn hud, til bekæmpelse af infektioner, optimal hjernefunktion og meget mere. Nogle gange kan det bare være lidt svæt at holde styr på indtaget.

Waterminder er en smart og simpel app der hjælper dig med at tracke dit vandindtag, så du kan bruge din energi andetsteds. App’en er virkelig simpel i sin opsætning og også meget simpel at anvende i det daglige.

Når du har downloadet app’en skal du indtaste din vægt og dit køn, som bruges til at udregne dit ideelle indtag. Din vægt skal indtastes i lbs, dette kan du dog ændre til kg i indstillinger så snart oprettesen er klaret. Har du ikke helt styr på omregning, kan du bruge googles indbyggede converter, du skriver fx 70 kg in lbs  i søgefeltet og så viser google dig svaret – Easy peasy!

Du kan også rette måleenheden på mængden af vand som automatisk står til US oz – Den skifter du bare til ml så er du godt kørende. Når du skal registrere vandindtag trykker du blot på det store blå plus på app’ens forside og så får du 3 valgmuligheder, Et lille glas (240ml) et stort glas (350ml) eller en flaske (500ml) trykker på den ønskede mængde og vupti så er det registreret. Det vises på en person som “fyldes” op med vand og hvis du er i underskud får du en påmindelse. Du kan selv indstille hvor mange og på hvilke tidspunkter disse påmindelser skal komme. Får du tastet forkert ryster du blot din telefon så fjernes seneste indtastning.

Man behøver ikke nødvendigvis gå og indtaste hver gang man drikker en tår, men når du har drukket et glas eller to eller hvis du bruger en vandflaske af en halv liter, kan du jo passende indtaste når du har tømt den.

Vand

Waterminder er en virkelig fin app som hjælper dig til at huske at få nok vand indenbords selv på de travle dage, hvor det mest er kaffe og andet der indtages. Alt i alt en handy lille app som kan være en stor hjælp til alle os der ikke lige husker det med vandet. Waterminder koster 7 kr og kan hentes til iPhone i App Store.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 3 =

2 Comments
 • Peter
  februar 25, 2014

  Jeg købte den sidst i omtalte den (hvilket ikke er så længe siden), men den fungerer altså ret uintelligent. Den bliver ved at minde en om at drikke vand, med regelmæssige intervaller, selv om man lige har indtastet at man har drukket.

  • Cille Bjerring
   februar 25, 2014

   Jeg er helt med på hvad du mener Peter. Inde i indstillinger kan du selv vælge om du have påmindelser og i hvilke intervaller disse påmindelser skal komme. Jeg vil give dig ret i at de præinstallerede indstillinger er lidt voldsomme, da der vist ikke er ret mange der synes det er nødvendig at blive påmindet en gang i timen. Du trykker på indstillingsknappen, trykker på edit ud for reminders og her kan du rette dem. Jeg har valgt at sætte 3 remindere i løbet af dagen og det synes jeg fungerer rigtig fint. Håber du har held med det.