Ekstremt robust iphone-beskyttelse

1 Min læsning

Har du små børn, eller fører du en anden form for iPhone-truende livsstil? Så kan det være, at telefonen har brug for lidt ekstra beskyttelse.
lifeproof

Lifeproof iPhone cover er udviklet efter militære standarder og således beregnet til at kunne modstå alt fra hårde stød til ekstrem kulde. Det er testet ved tab fra 2 meters højde, så fortvivl ikke næste gang telefonen vrister sig ud af hånden på dig og tager kurs mod asfalten!

Coveret er desuden fuldstændig tætsluttende, og udover at have den fordel, at det forhindrer at støv trænger ind og sætter sig, gør det også telefonen vandtæt. Med de medfølgende vandtætte øretelefoner kan du således lytte til musik på 2 meters vanddybde, hvis det skulle være!
lifeproof_2

Lifeproof iPhone cover er kun 1,3 mm tykt, og alle telefonens funktionaliteter er bevaret. Du kan stadig tage knivskarpe billeder, sætte en lader i og swipe løs på skærmen uden at mærke en forskel.

Coveret fås til iPhone 4 og 4s hos Coolstuff.dk til 549,-

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × three =

No Comments Yet.