Elektronista åbner Elektronista Shop

3 Min læsning

Jeg er utrolig mange gange blevet spurgt om jeg ikke har nogle gadgetgaveidéer. Lækre designergadgets i høj kvalitet med andre ord. Og det har jeg selvfølgelig! Hver eneste uge ser jeg hundredvis af nye gadgets, og jeg er ret øvet i at skille skidt og snot for sig. Nu prøver vi at samle noget af det bedste i ElektronistaShop.dk

Mange af de gadgets og trends vi spotter ude i verden, har vi i årevis fortalt om her på bloggen eller på sociale medier. Af og til får jeg sjove opkald med folk der gerne vil købe de ting, vi skriver om. Og så kan jeg bruge ret lang tid på at forklare at Elektronista.dk ikke er en butik men et medie :-D

Samtidig har mange spurgt, om jeg ikke kunne håndplukke nogle virkelig gode ting og lave en shop. Det har jeg tænkt over nogle år. Især efter at vi introducerede Elektronista Clutch tasken, som indtil nu er blevet solgt gennem forskellige leverandører og altså ikke direkte gennem Elektronista.

velvet

Men det laver vi om på nu! Vi har nu lavet Elektronista Shop. Konceptet er designertech og gode gaveidéer. Jeg kan personligt anbefale alt i shoppen og kravet er høj kvalitet, funktionalitet og lækkert design. Vi har planer om et overskueligt antal produkter, som alle er omhyggeligt udvalgte. Vi starter med Elektronista Clutch i både Velvet, Leather og Sport edition, højtalere fra VIFA, de geniale PopSocket mobilholdere, lækre lightningkabler til iPhone og iPad, powerbanks og udvalgte mobilcovers.

helsinki-offers-sound-on-the-go

Vi henviser til shoppen fra bloggen og kommer også til at omtale nogle af de produkter vi sælger, men selve butikken er adskilt fra bloggen. Og hver gang vi omtaler produkter, som vi sælger gennem shoppen, så gør vi tydeligt opmærksom på at det er et Elektronista Shop produkt. Linjerne skal selvfølgelig være helt rene.

Men når det så er sagt, så dækker vi på bloggen, kun ting vi synes er cool, og som vi tror vores læsere vil sætte pris på at læse om. Samme tilgang som klassiske magasiner som fx. Euroman eller ELLE.

Vi skriver med andre ord ikke om produkter, vi ikke synes fungerer. (Med mindre de er så åndsvage, det er en pointe i sig selv). Det betyder jo selvfølgelig, at de produkter vi sælger i shoppen, er produkter vi alligevel ville skrive om. Fordi så fede er de!

elektronista_velvet_char_three_quarter-11-x2Vores loyale venner på Elektronista Insider listen får naturligvis særlige tilbud i shoppen. Lige nu 10% indtil 15. December. Så hvis du ikke er på listen endnu, så sign up her og få rabatkoden.

Og spotter du selv et genialt, lækkert techprodukt i livsstilsgenren som du mener vi bør have med, så send mig en besked via shoppens kontaktformular. (men husk vi KUN vælger ting i topkvalitet).

Jeg håber du kan finde noget du kan lide! Rigtig god fornøjelse med ElektronistaShop.dk

Turn it on!

Christiane Vejlø :-)

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × one =

1 Comment