Nyt smartur løber på brugerens kropsvarme

2 Min læsning

Matrix er det første smartwatch, som du aldrig skal lade op. Du skal bare have det på og bevæge dig jævnligt.

matrix-ur-3

Næsten alle smarture kan holde øje med, hvor mange skridt, du tager i løbet af dagen, – og hvor mange kalorier du brænder af undervejs.

Det nye Matrix PowerWatch går et skridt videre. Det bruger nemlig skridtene til at lade sig eget batteri op med.

Matrix indeholder den nyeste termoelektriske teknologi til først at tælle kalorierne meget præcist – for bagefter at udnytte urbærerens kropsvarme til at holde sig selv kørende.

Med andre ord skal Matrix aldrig trækkes op, aldrig sættes i en stikkontakt for at lade op. Den klarer sin egen strømforsyning – bare ejeren husker at have uret på og bevæge sig.

Med sin ret enkelt designede sorthvid-skærm ser Matrix langt fra så advanceret ud som fx Apple Watch og Samsung Gear osv, der har farvedisplays med masser af funktioner.

matrix-ur-4

Men det er helt bevidst af udviklerne hos Matrix, der er et nystartet firma med base i hjertet af Silicon Valley. Matrix fokuserer på en så let betjening som muligt – uden at uret egentlig mangler noget i forhold til sin motionsbevidste bærer.

Matrix kan derfor de fleste ting, som moderne fitnesstrackere og smartwatches kan. Nemlig synkronisere trådløst med en smartphone-app på iPhone eller Android, måle bærerens aktivitet og søvn osv.

Uret kan samarbejde med sundheds-apps som Apple Healthkit og Google Fit – og til forskel fra de fleste andre smartwatches kan du tage Matrix med ud at bade og dykke. PowerWatch er nemlig vandtæt ned til 50 meters dybde.

Matrix PowerWatch er fremstillet i aluminium, mens urremmen er i sort og solidt nylon. Uret kan i øjeblikket forudbestilles online til priser fra 119 USD – ca. 840 kroner….

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 + three =

No Comments Yet.