Elektronista Adventsgave #3: Vind 3 virkelig cool gadgets til en samlet værdi af 4243 kr.!

2 Min læsning

VINDEREN ER TRUKKET!

Så er det snart den tredje søndag i advent og tid til endnu en laber adventsgave til en heldig THE INSIDER-læser.

Igennem hele december forkæler Elektronista nemlig 4 heldige modtagere af Elektronista THE INSIDER-nyhedsbrevet med skønne goodiebags fyldt med gadgets. Er du ikke på listen endnu, kan du hoppe på nyhedsbrevet lige her.

I denne uge for den 3. søndag i advent er der lækre sager fra sitet coolstuff.dk, som bugner af sjove og smukke gadgets af enhver tænkelig slags.

pebble
Først det lækre Pebble Steel Smartwatch, der, udover at være et almindeligt ur, gør dig mindre afhængig af at kigge på din telefon, fordi du kan modtage notifikationer direkte på dit håndled. Var det en vigtig sms eller facebook-besked? Hvis ikke, så kan du bare lade telefonen blive i tasken.

Du kan også styre Spotify og masser af andre apps med uret, som selvfølgelig kommunikerer med både iPhone og Android. Pebble Steel Smartwatch har en værdi af 1895 kr.
polaroidOg så et oldschool kamera på en ny måde! Polaroid Z2300 printer dine snapshots ud på stedet, ligesom Polaroid-kameraer altid har gjort. Forskellen er at Z2300 er digitalt, så du kan liiige tjekke billedet på displayet først – og beskære det som du vil. Og 45 sekunder senere – vupti! – et polaroidfoto i hånden. Polaroid Z2300 har en værdi af 1599 kr. og kan rumme ti fotos af gangen.

fitbit 5Fem lys på stribe! Fitbit Flex holder helt styr på alle de målbare ting i løbet af din hverdag, såsom antallet af skridt, timers søvn og forbrændte kalorier. Fem små lamper på armbåndet tændes, efterhånden som du har nået dine dagsmål. Elegant og motiverende. Fitbit Flex har en værdi af 749 kr.
Er det dig, der skal have denne uges advents-goodie-bag?
For at deltage og eventuelt blive den heldige vinder skal du blot skrive i kommentarfeltet, hvilket af produkterne du føler passer bedst til dig og hvorfor?

Konkurrencen er lavet i samarbejde med coolstuff.dk og forbeholdt abonnenter af det gratis Elektronista THE INSIDER nyhedsbrev (så det er bare at hoppe på, hvis du ikke allerede modtager det).

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + 9 =

105 Comments
 • Tobias Jessen
  december 11, 2014

  Helt klart pebble steel! Jeg er online konstant og afhængig af notifikationer og påmindelser osv. Hvis det hele kunne poppe op på håndleddet i stedet ville det være guld! :D

 • Brith
  december 11, 2014

  Må være Pebble Steel – er træt af at gribe ud efter min telefon i ren refleks… Kunne da være lækkert bare at dreje håndleddet i stedet :-)

 • sonja zattlander
  december 11, 2014

  et skridttæller har stået på min ønskeseddel længe, ville virkelig gerne opnå de skridt man skal gå hver dag

 • Sofie
  december 11, 2014

  Hej fitBit Flex, dig vil jeg gerne have! Elsker at måle alt og se det i fine grafer, så tror vi vil komme godt ud af det sammen. Kærlig hilsen Sofie

 • Peter
  december 12, 2014

  Jeg *vil* vinde Pebble. Jeg er vild med gadgets, der fungerer og giver mening. Lade mobilen ligge og bare checke Pebble i stedet. Men det smarte Polaroid-kamera vil det også være super at få €B-)

 • Camilla Hovej
  december 12, 2014

  Kameraet ville fantastisk – bare at få printet nogle af de billeder vi har liggende er et projekt sååå kunne man leve lidt i nuet og kunne printe med det samme så ville det stort. :)

 • Marlene Høj
  december 12, 2014

  Fitbit FLex – Fordi jeg skal i gang med at motionere mere og den lyder til at gøre det sjovt :)
  Hav en dejlig weekend!

 • Klaus Petersen
  december 12, 2014

  Pebble virker smart – at man kan tjekke mail og sms nemmere. Kameraet er heller ikke så dumt

 • Emil
  december 12, 2014

  Har længe gerne ville prøve et pebble. Var meget tidlig på smart watch vognen med Sony Ericssons første generation ur LiveView. Det var horribelt men, man kunne ane hvad wearable tech kunne.

 • Rikke Beining
  december 12, 2014

  Fitbit Flex vil være så fedt at have på armen, når den sundere livsstil indføres igen til januar. At den tracker det hele, vil være en kæmpe motivationsfactor på de dage hvor jeg hellere vil dase i sofaen

 • Annelise
  december 12, 2014

  Der er ingen tvivl om at fitbit flex vil passe godt til mig. Hvorfor? Jeg skal da have fem på stribe – er sikker på at det kan motivere ekstra, når inflammatoriske led og muskler ømmer sig og nægter at yde mere. Måske der ikke skal så meget til før den sidste lampe tændes? :)

 • Kristine
  december 12, 2014

  Fitbit Flex, da jeg i øjeblikket ikke får rørt mig så meget, og det ville være en smuk hjælp

 • Per Rasmussen
  december 12, 2014

  Det vil helt sikkert være Pebble Steel, det er super smart og en fin løsning på den forsvundne telefon i vinterjakkens mange lommer

 • Rikke
  december 12, 2014

  Pebble – fordi det vil klæde mit håndled rigtig meget. Og så slipper man jo for at tage sin telefon frem hele tiden ;) Havde det første sony der kom frem, men det løber desværre heletiden tør for strøm, så et nyt ur er tiltrængt :D

 • Malene
  december 12, 2014

  Synes bestemt oldschool polaroid kameraet frister, men Pebble kommer øverst på listen, da det godt kunne gå hen og blive en helt uundværlig ven.

 • Annie Sigvert
  december 12, 2014

  Pebble Steel, ville være en fantastisk adventsgave, som jeg ville knuselske at vinde

 • Dennis Helt Andersen
  december 12, 2014

  Uret ville være det bedste for mig.
  Jeg er en af dem der meget ofte sidder med mobilen mellem hænderne, hvilket flere ofte kommer med bemærkninger om.
  Ud over det, så er jeg glad for gadgets, så hvis jeg kunne kombinere noget nyt legetøj med, at jeg bliver lidt merre til at være i stue med… win win lige der. :-)

 • Maybritt
  december 12, 2014

  Pebble Ville være en topnice fødselsdagsgave til mig ;)

 • Ulla Weishaupt
  december 12, 2014

  Pebble Steel, ejer ikke et ur og er på min telefon konstant, så at få de to ting forenet i et super design vil bare være min bedste juleoplevelse ;-)

 • Nina
  december 12, 2014

  Pebble Steel uret er nok noget af det mest seje jeg længe har set, det er også utroligt praktisk. Det ville gøre min hverdag mere effektiv og så ville jeg være den cooleste bibliotekar i landet. :)

 • Chanette Hansen
  december 12, 2014

  Fitbit Flex ville være god, så jeg kan holde styr på målene i løbet af dagen :-)

 • Rikke Lund
  december 12, 2014

  Jeg ville ææælske Pebble Steel, kigger på min telefon alt for mange gange i løbet af dagen, og synes selv at jeg er uhøflig når jeg gør det! Nå ja, og så er det jo bare et top-lækkert ur oveni :)

 • Mai O.
  december 12, 2014

  Altså, Z2300‘eren, den er bare for fin! Jeg kan sagtens forestille mig, hvordan fine hverdagsbilleder med det samme kunne få liv og blive nydt. Alle de billeder, man render rundt og knipser, gemmer sig jo. Og jeg er topdårlig til at få dem fremkaldt bare en gang i mellem… :)

 • Kirsten
  december 12, 2014

  Helt sikkert polaroid kameraet. Jeg glemmer altid at få fremkaldt mine billeder, så det ville være perfekt for mig.

 • Mette Laier
  december 12, 2014

  Polaroid kameraet, fordi jeg altid har ønsket mig et, og da jeg er designer og ustandseligt tager billeder af inspiration som skal op og hænge på min inspirationstavle. Så kan det ske i et snuptag.

 • lotte jessen
  december 12, 2014

  Fitbit helt klart, så ville jeg være foran vores voksne drenge som ellers normalt er km foran mig i gadges

 • Eva Jensen
  december 12, 2014

  Jeg ønsker mig helt klart Polaroid Z2300 for det er da for smart!

  Den digitale tid har gjort, at jeg aldrig har billeder i fysisk forstand og det er sgu en skam, for finds der noget bedre end at kunne kigge på billederne fra festen I fredags, eller koncerten med Lady Gaga? Fysisk, vel at mærke.
  Det tror jeg ikke! :)

 • June Spuur
  december 12, 2014

  Peble Steel smartwatch vil være den helt ideelle gave til mig <3 Jeg ELSKER det !!!

 • Sofie Bindslev Jensen
  december 12, 2014

  Kameraet, helt sikkert! Jeg tager altid billeder af alting, men er dårlig til at få dem fremkaldt. Det ville være fedt at have et kæmpe foto album :)

 • Helle
  december 12, 2014

  Polaroid-kameraet – helt klart!

 • Clara Jensen
  december 12, 2014

  Helt klart uret, jeg er træt af at skulle se på min telefon hele tiden. Den burde ligge i tasken og ikke hele tiden hoppe op i hånden. Det er derfor super smart at kunne se alt det vigtige direkte på håndleddet.

 • Morten Kjærgaard
  december 12, 2014

  Helt klart Pebble uret. Jeg er en “Old Scholl” fur når det kommer til ure, men samtidig en gadget freak, så muligheden for at kombinere de to med et ur som i udseende er klassisk og samtidig futuristisk

 • Kamille
  december 12, 2014

  Ej puha… det er svært at skulle foretrække den ene fremfor den anden her. De er alle fede gadgets. Jeg elsker btw coolstuff. Det er tæt på den sjoveste webshop i verden!!
  Men Polaroid Z2300, er nok den som jeg udmiddelbart synes er sjovest. Jeg elsker at tage billeder, mine børn elsker at se på dem. Og her er de pronto!!

  /Karina

 • Kasper Hundebøl Hamann
  december 12, 2014

  Det må klart være Pebble – fordi tiden aldrig står stille for en iværksætter. Og nå ja, så er det jo ret praktisk med notifikationer osv. :-)

 • Jette Vestergaard
  december 12, 2014

  helt klart det über coole pebble som vil pryde min arm og gøre hverdagen lettere – tænk ikke at skulle hive “fonen” op af tasken/lommen hele tiden men bare lige lure på uret…

 • Regitze
  december 12, 2014

  Med Pebble Steel om armen så ville det digitale da være flyttet helt ind mit liv – så kan jeg vist godt være bekendt at blive kaldet “elektronista”.

 • Abelone Glahn
  december 12, 2014

  Kameraet – for jeg har en mand med en mobiltelefon, der ikke længere kan tage billeder, og jeg vil gerne glæde ham.

 • Line
  december 12, 2014

  Fitbit Flex – helt klart! Jeg har længe skulet misundeligt til min veninde der har sådan et, og ønsker mig det også i julegave. Jeg er ret optaget af at få så meget motion som muligt, så jeg ville absolut elske at se det på mit håndled. Det er også et superelegant og enkelt design- og jeg er til det cool – ikke til glimmer og glitter ;-)

 • Danny Dario Winandy
  december 12, 2014

  Uden tvivl et Polaroid Z2300 – et kærligt gensyn med fortiden, som varmer mit fotograf-hjerte :-) Glædelig jul!

 • Leif Kjeldsen
  december 12, 2014

  Hej
  Jeg er hel klart intereseret i Peble Steel. Diskret måde at følge med i dagens nyheder. Og så er man da lidt med på moden :-)

 • karen Sophie Lerhard
  december 12, 2014

  Jeg ønsker mig fitbit flex så jeg kan blive endnu smukkere og sundere og 100% vide og overvåge hvorfor:-) Men alle 3 gaver er da for fede!

 • Karina
  december 12, 2014

  Jeg tror det er armbåndet der passer mig bedst, da jeg er i gang med at omlægge mit liv til et sundere og mere aktivt et af slagsen :)

 • Mikkel Jakob
  december 12, 2014

  Ur og telefonbeskeder på håndleddet… det må jeg há! Må jeg bede om Pebble Steel Smartwatch.

 • Katrine K
  december 12, 2014

  Pebble lyder som et fedt produkt – er dog lidt i tvivl om det er alt for stort til mine tynde håndled :-) (hvis det skulle være tilfældet, ville min kæreste juble af glæde over at få det) :-)

 • Jesper
  december 12, 2014

  Helt klar et Pebble igen – Købte den originale på Kickstarter, men har desværre mistet den…

 • Karina
  december 12, 2014

  Fitbit Flex ville være en stor hjælp for mig. Jeg sover ofte meget dårligt, og har brug for at finde ud af, hvordan jeg kan forbedre min søvn, så jeg kan nedbringe mine kroniske smerter. Det tror jeg helt sikkert Fitbit Flex ville kunne hjælpe mig med!
  Og så eeeeeelsker jeg bare teknik alt for meget ❤️

 • Ghita
  december 12, 2014

  Pebble Steel vil være en rar gave at blive forkælet med – så slipper jeg for at lokalisere telefonen i tasken i tide og utide :)

 • Pennie Thøgersen
  december 12, 2014

  Fitbit Flex vil helt sikkert være lige noget for mig! Jeg arbejder i skiftende vagter, så det er vigtigt for mig at have nogle sunde sove-rutiner! Men de andre 2 gagets er også sindsyge lækre!! :) Skøn adventsgave!! <3

 • Bolette Jespersen
  december 12, 2014

  Uhhh, ønsker mig et Fitbit Flex. Det ville holde motivationen oppe :-)

 • Dorthe G.
  december 12, 2014

  Både Pebble Steel Smartwatch og Fitbit Flex. Uret fordi jeg så kan slippe for at kigge på telefonen hele tiden – bruger jo også mobilen som ur ;-) Og armbåndet fordi det ville være dejligt at finde ud af om jeg bevæger mig så meget, som jeg går og bilder mig ind. Og deruduver er det jo bare en mega lækker gave :-)

 • Harpa Sigurdardottir
  december 12, 2014

  Helt klart en Polaroid Z2300! Jeg har ønsket mig en Polaroid siden jeg som dem først som barn og selvom jeg nu tager billeder til hverdag og er generelt meget visuelt menneske, fascinerer de mig stadigvæk :)

 • Linda Leifs
  december 12, 2014

  Wau ønsker mig da vildt Polaroid Z2300 – kunne være fedt …..kan se mange sjove og kreativ ting man kunne bruge det til !
  Men Fitbit Flex kunne være godt for mig – men det er mere i den seriøse afdeling :-) Men alle 3 ting er super cool

 • Maja Pontoppidan
  december 12, 2014

  Jeg tænker at jeg i det tekniske miljø jeg er i ville flashe mit Pebble Steel Smartwatch og gøre mine mange mandlige kollegaer død Jaloux!

 • Tonny Madsen
  december 12, 2014

  FitBit eller Pebble ville begge passe godt på mit håndled. Jeg bruger i forvejen en tracker i min telefon, men den kan af gode grunde ikke sige noget om søvn…

 • Rene
  december 12, 2014

  Det skulle da helt klart være Pebble Steel Smartwatch, da det jo bare er fremtiden. Så man kan lige så godt begynde at vænne sig til at bære “ur” igen, Dette kan bare meget mere…

 • Cecilie Gaarde
  december 12, 2014

  Alle tre ting er faktisk ting, jeg læææænge har gået og ønsket mig! Det er den perfekten sammensætning til mig. Synes et kamera som printer med det samme kunne være en super hyggelig gadget, mens et smartwatch som pebble watch bare er den ultimative accessory til ens smartphone. Derudover kunne jeg vildt godt tænke mig at holde øje med og forbedre min søvn som kan gøres med en gadget som fitbit armbåndet :D

 • Anders Skovbjerg
  december 12, 2014

  Det må helt sikkert være Pebble – Så kan jeg flashe endnu en gadget på håndledet.

 • Alexandra
  december 12, 2014

  Uden tvivl det knas sprøde Polaroid Z2300 . Har så længe ønsket mig et old school polariod kamera, men denne udgave giver mig jo det bedste fra to verdner!! Både et hurtigt kig på om jeg fik et snap af det jeg ville PLUS, billede i min hånd asap!

 • Lisbeth
  december 12, 2014

  Pebble Steel Smartwatch vil passe godt til mit smukke håndled. Ja det vil være suverænt.

 • Gitte
  december 12, 2014

  Jeg synes at Polaroid Z2300 er så fedtog old school retro, og det har jeg ønsket mig så længe. Jeg er sikker på at jeg derved vil vælge og skatte mine billeder med større omhu :-)

 • Jan
  december 12, 2014

  “Passer til” er så meget sagt men Polaroid-Z2300, kan hjælpe mig med at håndtere svigermors evindelige kommentar… “Og hvornår kan man så få de billeder på papir!?!”

 • Mia Andersen
  december 12, 2014

  For mit vedkommende vil jeg helt klart blive gladest for et Fitbit Flex. Jeg går en del op i min motion og sundhed, og jeg må indrømme, at jeg ligesom mange andre i vores kontrolfreaks-samfund i dag, er helt pjattet med de forskellige tracking- og målefunktioner som fitbit tilbyder. Det er bare lige den tand ekstra motiverende, at man kan holde øje med om man nu har nået sit mål, slået sin rekord – eller bare er godt på vej :)
  Så jeg er sikker på, at denne Fitbit Flex vil gøre sig særdeles godt under årets juletræ med mit navn på!

 • Mikkel
  december 12, 2014

  Pebble er da the one and only choice her, what more to say?

 • Tommy Abildgaard
  december 12, 2014

  Mig og Pebble kunne blive rigtige gode venner!

 • Jolita Jensen
  december 12, 2014

  Fitbit Flex! Skal bruges med det samme til at måle. Glæder mig til at udforske alle funktioner, specielt, når jeg ikke har prøvet at have lignende gadget før.

 • anette larsen
  december 12, 2014

  Pebble Steel Smartwatch, er SAGEN. .lige hvad IT-doktorer ordinerer.God jul

 • Pernille
  december 12, 2014

  Helt klart der MEGA fede Polaroid Z2300. Det ville være fantastisk at lege med.

 • Michael Kristensen
  december 12, 2014

  Helt klart Pebble Steel, kan absolut kun være en fordel ikke at skulle rende rundt med sin mobil fremme hele tiden for at kunne følge med i det hele :-)

 • Connie A
  december 12, 2014

  Det må være Pepple steel watch. Dejlig nemt istedet for altid at rende rundt med tlf. Og så selvfølgelig lyder denne gadget spændende :-)

 • Thomas Meyer Geertsen
  december 12, 2014

  Fitbit så den kan erstatte en efterhånden aldrende og noget ustadig Moves-app

 • Astrid Nielsen
  december 12, 2014

  Jeg vil gerne prøve Polaroid Z2300. Den tror jeg, vi kunne få så meget sjov med.

 • Dorte Daugaard
  december 13, 2014

  Uh, pebnle steel er da for sej! Vildt smart at kunne lade tlf blive i tasken – men alligevel kunne holde øje med, om de ringer fra vuggenstuen :)

 • Elin
  december 13, 2014

  Jeg har længe gået og sukket over Pepple uret, og virkelig ærget mig gul og grøn over at jeg ikke back’ede det på Kickstarter i sin tid. Jeg vil så gerne have det ur, det er tilpas pænt og tilpas nørdet.

 • Karen
  december 13, 2014

  Pebble please! For at være klar til næste tur til Barcelona, hvor man bliver væltet af Tinder, Happn og WhatsApp. Sjovt med de store forskelle på app-anvendelse i forskellige lande.

 • Thomas Østergaard Thomassen
  december 13, 2014

  Pebble er så flot smart kunne da være fedt at vinde har hellere ikke noget normalt ur så kunne være fedt

  • Thomas Østergaard Thomassen
   december 13, 2014

   Smart ur even :)

 • Pia H
  december 13, 2014

  Kameraet… helt klart :-D

 • Stine S
  december 13, 2014

  Uret – smartphonen er “bjælken i mit eget øje”!

 • Elise Vede Hallgreen
  december 13, 2014

  Polaroid kameraet er genial og det ville jeg elske :)

 • Lis Nielsen
  december 13, 2014

  Jeg er ikke sikker på, om min kommentar kom på, så jeg prøver igen.

  Pebble vil jeg utrolig gerne have, da det gør det nemt på min gå og cykelture hurtigt at få en besked uden at skulle fiske telefonen frem.

 • Marianne P
  december 13, 2014

  Pebble Steel Smartwatch er min klare favorit, for jeg trænger SÅ meget til at være ung med de unge!☺

 • isabella Larsen
  december 13, 2014

  Fitbit har jeg kigget på så længe, elsker træning og at holde mig sund så det ville være en skøn julegave til mig selv:)

 • Miatilda Andersen
  december 13, 2014

  Jeg har overvejet Fitbit Flex længe – det er lige mig, og ville være en dejlig måde at bevare overblik og tage ansvar for min sundhed (eller nok lidt nærmere, mangel på samme)..
  Miatilda A

 • lissen andersen
  december 13, 2014

  Helt klart Polaroid Z2300, for jeg har et fit-ur og jeg tror ikke at smarturet passer til mit behov…..Men et kamera og endda et Polaroid ville være Mega fedt!!!
  Rigtig god december!!!

 • Rikke Carlsen
  december 13, 2014

  Polaroid Z2300 – fordi jeg er en sucker for retrostilen, men sætter pris på det moderne touch :)

 • Henrik
  december 13, 2014

  Hmm burde være Pebble, men tror jeg ender på Fitbit Flex.

  Med bryllup på programmet næste efterår kunne Fitbit måske lige motivere DET ekstra til at komme af med et par kilo, så jakkesættet kommer til at sidde helt skarpt :-)

 • Louise FB
  december 13, 2014

  Er ret vild med Polaroid Z2300 – old school og moderne på én gang… Ville dog nok få meget mere ud af et Fitbit Flex :)

 • Sara Berg
  december 13, 2014

  Fitbit Flex – den står allerede på min ønskeseddel :)

 • Josephine
  december 14, 2014

  Helt klart uret! Trænger til et nyt ur, så hvorfor ikke et smartwatch?

 • Åse Lejbølle
  december 14, 2014

  Jeg er øjeblikkeligt vild med Pebble Steel Smartwatch – så that it is :-)

 • trine229
  december 14, 2014

  Fitbit Flex! Den har stået på ønskelisten et godt stykke tid – desværre koster den lidt i overkant af hvad jeg har råd til> Den ser flot ud, SAMTIDIG med at den er ret brugbar (for mig… har en tendens til at ikke gå nok:p)

 • Maja Fuglsang
  december 14, 2014

  FitBit Flex ville jeg bare SÅ gerne prøve…!

 • Katja (@Eeyorenyk)
  december 14, 2014

  Jeg kunne virkelig godt bruge en Fitbit Flex. Har længe overvejet at købe en, men det har ikke lige været første prioriteten blandt julegavekøb osv.

 • Jan K.
  december 14, 2014

  Ønsker mig helt klart Pebble uret, for jeg mangler et Smart stress’o’meter, til mit smukke håndled. ;o)

 • Camilla Nyegaard
  december 15, 2014

  Kunne virkelig godt bruge Pebble uret.

 • Grazielle
  december 15, 2014

  Polaroid Z2300 printer lyder som noget lige for mig. Især når jeg rejser til Malaysia til mine venners bryllup. Der vil jeg kunne dele billederne med det samme. Elsker at tage billeder – og håber på at julenissen kigger forbi. ;-)

 • Camilla Michelsen
  december 15, 2014

  Kameraet vil helt sikkert være et kæmpe hit eftersom vi er alt for dårlige til at få printet eller lavet fotobøger med vores billeder.

 • Camilla Lauritzen
  december 17, 2014

  Fitbit Flex må gerne finde vej til mig :-) Jeg SKAL holde mig i gang pga gigt ellers bliver hele kroppen stiv og øm og lige nu kunne jeg godt bruge lidt hjælp i form af motivation Det er liiidt svært i øjeblikket at holde mig i gang med graviditetskvalme oven i ;-)

 • Lina
  december 18, 2014

  Jeg ville sundssygt gerne vinde denne goodiebag. Alle produkterne ville gøre lykke her. Men især ville Pebble-uret blive fast knyttet til mit håndled. Jeg ville bruge det til både fitness og til at tjekke mail når jeg er på farten. Simpelthen en gave til min hverdag!

 • Gitte Irene Seloy
  december 23, 2014

  Fitbit Flex er lige mig.
  Især nu, hvor januar snart starter med sundere livsstil.

 • Reza Ismaili
  december 28, 2014

  Helt klart Pebble steel, fordi jeg kan ikke undvære tiden og skal altid have styr på min tid.
  Det kan et Pebble steel hjælpe mig med. :)

 • Jacob Neipart
  december 28, 2014

  Pebble Steel, fordi jeg har ikke fået en eneste god julegave i år. Desværre!

 • Behrouz Shoaibi
  december 28, 2014

  Kunne virkelig godt bruge Pebble uret, fordi det er den bedste der hjælper mig, at komme på arbejde til tiden. ;-)

 • Rikke Neipart
  december 29, 2014

  Pebble Steel Smartwatch er min klare favorit, fordi jeg trænger meget til få styr på min tid og aftaler!

 • Dorte D. Jensen
  december 30, 2015

  Kan ikke helt finde ud af, om konkurrencen er slut? :)
  I hvert fald vil jeg elske polaroid kameraet! Er ivrig amatør-fotograf men ikke så god til at få mine fotos fremkaldt. Det ville være skønt med nogle rigtige fotos af eks. stjernestunderne med sønnen :)