ELEKTRONISTA MED HP I PARIS

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Elektronista har været en tur med i Paris for at se på nye Windows 8 produkter og en ny musiktjeneste.

Selvfølgelig har de moderigtige iPhone covers i Paris!

HP er på vej med en masse nye bærbare, stationære og tablethybrider – alle sammen med Windows 8 og med mulighed for at bruge den nye musiktjeneste HP Connected Music. Det er et spritnyt samarbejde mellem netop HP og Universal Music, der huser nogle riiiimelig okay populære navne. Jeg kan i flæng nævne Lady Gaga, Jay-Z og Justin Bieber. Derfor inviterede de en kæmpe flok techjournalister og -bloggere til et event i Paris, hvor jeg også liiige nåde et smut op ad Champs-Élysées, hvor faldt over glitrende iPhone covers.

Mens vi ventede på No Doubt, var der mulighed for at spille Angry Birds på en pænt stor skærm

Den nye musiktjeneste er eksklusiv for folk med HP computer med Windows 8 på, og det bliver endnu mere eksklusivt, for som bruger har man nemlig mulighed for blandt andet at komme til særlige koncerter kun for inviterede, meet & greet hvor du måske kan få mulighed for at komme ud og spise frokost med en af Universals artister eller besøge lydstudier rundt omkring i verden. Den første eksklusive koncert løb allerede af stablen til eventet i Paris, hvor vi havde fornøjelsen af at se No Doubt med Gwen Stefani optræde (og nej, man kan ikke se, at hun har født to børn!).

No Doubt og rimelig mange lysende skærme, der havde travlt med at tage billeder

Lige nu ved vi, at dem der anskaffer sig en HP pc med Windows 8 på, får adgang til hele musikkataloget i 90 dage, og for dem med modellerne, der hedder Spectre og Envy, er der 10 gratis downloads af mp3’er pr. måned i tre måneder. Hvordan HP Connected Music derefter kommer til at fungere, ved vi ikke.

Designeren Stacy Wolff fra HP fortæller om HP’s designvisioner

Musikken er altså en stor del af de nye maskiner fra HP, der alle har Beats Audio, men den maskine vi alle flokkedes omkring til præsentationen, var HP ENVY x2, der er på billedet herunder. Den er en hybrid mellem en bærbar og en tablet. Skærmen kan nemlig pilles fra tastaturet, så du i stedet sidder med en 11,6″ stor tablet, med 8.0 MP kamera og webcam.

HP Envy X2 – hybriden mellem en bærbar og en tablet

En anden populær herre til eventet, der dog først kommer til salg næste år, er ElitePad, som man kan købe det der kommer til at hedde smart jackets til, som giver tableten flere funktionaliteter. Jakken, der mest bare ligner et plastiketui, putter man om sin tablet og fluks bliver den udstyret med ekstra USB udgange, HDMI og SDHC hukommelseskort.

Desuden har HP også lanceret en række bærbare og stationære, der bærer navnet TouchSmart, som altså er computere med touchscreen. Så nu skal vi ikke bare have fedtede fingre på vores tablets, men også på computerskærmen. Om det er smart eller ej ved jeg endnu ikke – jeg tror først lige man skal vænne sig til at have muligheden.

Der blev taget billeder af produkterne up close i ægte bloggerstil

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five − 1 =

No Comments Yet.