Elektronista tasken launcher i New York- forårsfarver

4 Min læsning

Elektronista tasken blev før jul lanceret i en limited edition ved en storslået event i København og en eksklusiv event i London. Tasken blev taget så overvældende godt i mod, at den nu kommer i to nye forårsfarver, en mini version, og så er Elektronista’s Christiane Vejlø i denne uge rejst til New York for at lancere tasken på det amerikanske marked. 

Billede 06-05-15 17.50.57

“Tak fordi du har lavet den her tasken”. “Tak fordi du tager mit liv og min behov seriøst”. “Jeg plejer at sidde på hug midt på gaden med mine ting ud over, det hele fordi jeg ikke kan finde mine nøgler eller min telefon”. “Endelig kom den taske som kunne få styr på mit liv”. 

Det er ret overvældende hvad jeg efterhånden har fået af kommentarer fra kvinder som har stiftet bekendtskab med Knomo Elektronista tasken.

Billede 06-05-15 20.21.04 (1)
Christiane med efterårsfarven “Sage”

Jeg ønskede at lave et produkt som virkelig gjorde en forskel i hverdagen. Tasken skulle kunne give hurtigt overblik over indholdet. Den skulle (imodsætning til praktisk talt alle andre dametasker) være udviklet i forhold til det digitale liv, vi lever, med hvad der hører til af kabler, ladere, smartphones, tablets ect. Den skulle have lommer som hver især var ekstremt gennemtænkte og funktionelle, og den skulle kunne oplade telefon eller tablet på farten. Men jeg nægtede at gå på kompromis med designet. Lækkerhedsfaktoren skulle være helt oppe og ringe på max!

Billede 06-05-15 17.26.18

Jeg troede på projektet fra begyndelsen. Simpelthen fordi jeg vidste, at den taske ikke fandtes og fordi jeg kunne mærke at Knomo var den perfekte partner. Men ville markedet tage imod den? En helt ny kategori af taske som aldrig før var set? Gik kvinder virkelig så meget op i funktion og gadgets som jeg antog? Og svaret viste sig at være et rungende JA! Screen Shot 2015-05-07 at 4.50.51 PM

Elektronista tasken har fået imponerende anmeldelser i Europa over hele linjen. Fra ELLE til Evening Standard, fra Femina til BT og TV2, fra fashion blogs til tech blogs. Og jeg er pavestolt og allermest lykkelig for at tasken gør livet lidt nemmere og sjovere for dem der bruger den hver dag.

Og denne uge er jeg ekstra stolt af at kunne fortælle, at Elektronista tasken nu også lander hos amerikanerne. Jeg er rejst med tasken under armen over Atlanten for at præsentere den for journalister og trendsettere på et af New Yorks lækre boutique hoteller- The Roger.

Billede 06-05-15 17.17.21

The Roger ligger midt på Manhatten. Et lækkert hotel med jazzmusik i højtaleren, eksklusiv indretning og en absolut fabulous cocktail bar. Vi har inviteret de sejeste tech og fashion journalister indenfor til en drink, lidt gourmet hapsere, en snak om fremtidens mobile liv og de tasker vi skal bruge til fragte det i.

Billede 06-05-15 19.52.42
Christiane med tech journalister Helena Stone og kollega fra Chipchick og Andrea Smith fra Mommy Tech.

I forbindelse med lanceringen i New York præsenterer vi også de nye forårsfarver som er Grey og Blush. Og faktisk også efterårsfarverne Brick og Sage. Vi fortsætter selvfølgelig med den sorte klassiker og alle taskerne kommer fremover med lækre læderremme i samme farve. Selvfølgelig allesammen med indbygget batteri!

Billede 06-05-15 20.24.37

Farven Blush er en af den slags lækre pasteller, som passer godt til forår og sommer. Min personlige yndlingsfarve lige nu er Grey. Den grå farve er simpelthen så cool og passer til nærmest ALT.

Billede 06-05-15 20.19.21

En af de ekstremt fede ting ved at være i New York, er at jeg også får hilst på Knomos amerikanske afdeling. Som f.eks. Fidelia her der til hverdag driver den amerikanske del af webshoppen på Knomo.com

Billede 06-05-15 18.06.09

Eventen I New York var den 3 af slagsen vi har lavet med Elektronista tasken. Og det kommer bag på mig hver gang, hvor engagerede folk er i produktet. Hvor meget holdning de har til hvad en taske skal kunne og hvor positive de er over Elektronista taskens mange funktionaliteter.

De nye forårsfarver kan selvfølgelig også købes i Europa. De er lige på trapperne, så hold øje med Knomo.com/eu og danske Grannysmith.dk 

Elektronista Mini’en er også på vej. Perfekt til en aften i byen. Og nej selvfølgelig løber du ikke tør for strøm selvom du danser hele natten!

Min næste drøm er at lave The Ultimative Bag- computertasken. Den man kan have en 13″ laptop i, men samtidig alt det andet man skal bruge på farten. Fra ekstra sko, til vandflasker, kabler, strøm, hovedtelefoner og så videre. Jeg vil enormt gerne høre, hvad du synes den perfekte taske skal kunne? Hvad skal den indeholde? Hvordan vil du bruge den? Smid din kommentar herunder, og jeg vil gøre mit bedste for at honorerer ønsket :-) Lad mig vide hvad du synes!

// Christiane

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 + 8 =

15 Comments
 • Marie Irgens
  maj 8, 2015

  Den perfekte laptoptaske er for mig en æstetisk og cool rygsæk. Med alle de funktioner, clutchen har. Vandtæt. Kan du lave det, så kan du alt :)

 • Karen
  maj 9, 2015

  Mit behov for en lækker OG praktisk taske er størst når jeg rejser og når jeg er til konferencer. Der er altid brug for ekstra plads til pjecer og vareprøver og fedt at kunne the basic makeup klar til et hurtigt touch up.

 • Mia Bastrup
  maj 9, 2015

  Den ultimative computertaske skal overholde standarder for håndbagage – jeg tænker måske mere på en rejse-computertaske som også kan bruges til hverdag. Jeg har længe ledt efter en sådan til min mand, men det er ikke lykkedes. Når vi rejser alene eller sammen, vil vi helst rejse kun med håndbagage, som skal indeholde computer og de andre ting du nævner. Hertil kommer plads til lidt tøj og toiletgrej. Gerne med en frontlomme til et magasin eller nogle få papirer. Jeg forestiller mig, at den supplerer din håndtaske/clutch under rejsen. Så der er her mulighed for at udvide din målgruppe :) Glæder mig til at se resultatet.

 • Stina
  maj 11, 2015

  Jeg er tit afsted med en enkelt overnatning og vælger bare lige at have en lille toilettaske, nattøj og en lille smule skiftetøj med. Men min store frygt er altid at få trukket den bærbare op til et møde – med trusser og diverse samtidig. Så en lille lomme i tasken, så den slags kan ligge for sig selv.
  Jeg har en Crumpler-taske, som er tæt på det perfekte – men når jeg er afsted et par dage med en krimi til toget, vandflaske og så min Elektronista-taske oven i, så bliver den lidt presset :-)

 • Tine Weis
  maj 27, 2015

  Hej Christiane.
  TOTAL fed taske du har kreeret <3 Det første jeg kikkede efter, var, om den fandtes til min Mac 13" .. og åh åh den må jeg vente lidt med. Men fantastisk at du kreerer en sådan også.
  Jeg elsker, når der er rum. Masser af rum, så tingene ikke ligger i et stort rod.
  Jeg rejser en del, så god pointe Stina havde med en lomme til ting, som trusser og andre små ekstra ting.
  Skal jeg tilføje noget, er jeg selv rigtig glad for to tasker, jeg har, som både har almindelig håndtag og mulighed for at sætte skulderrem eller "rygsæksremme" på.
  Og så må tasken ikke være for stor, synes jeg.
  Jeg kan også bedre lide små detaljer, som gør den unik – fremfor spraglet mønster.
  Fedt med indbygget oplader.
  Glæder mig MEGA meget til at se, hvad du finder på ;-) God fornøjelse med kreeringen.
  Kreative hilsner, Tine

  • Christiane Vejlø
   maj 27, 2015

   Hej Tine
   Tusind tak for dine ekstremt brugbare kommentarer. Fedt du kommenterer!
   Christiane

 • Susanne Sayers
  juli 20, 2015

  Hej Christiane – har bestilt clutch og glæder mig vildt til at få den. Men også jeg er ærgerlig over, at min elskede 13″ Macbook ikke kan være i den. Jeg er ikke blevet rigtig gode venner med tablets. Så en taske, der kan rumme den, vil være skønt.
  Mine tanker: Mål skal passe med, at man kan tage den med som håndbagage i et fly (andre har også bragt den pointe, men den er vigtig). Jeg vil personligt gerne kunne veksle mellem skulderrem og rygsækremme – ikke alt tøj fungerer med rygsækremme, og så er det rart at have et alternativ.
  Lomme til mobiltelefon må gerne være, så den er nem at fiske frem, uden at man skal helt ned i tasken, eventuelt sådan, at den kan ligge i tasken, men man stadig kan have headset på til den – når man cykler f.eks.
  Måske kan tasken laves sådan, at en forlomme også kan fungere som aftagelig clutch? Når man f.eks. gerne vil have bare én taske med på sin tur, men skal ud at spise om aftenen, og det ser fjollet ud med en større taske til ‘the little black dress’?
  Måske skal den udstyres med Z-Wave fra fødslen? Så den er klar til alle de muligheder, som er på vej med den teknologi? Eller RFI/NFC?
  Måske er det muligt at smække en form for LED-belysning i, så man også kan finde tingene, selv om der er halvmørkt?
  Nå, bare nogle tanker. Jeg glæder mig til at se resultatet.
  Mange hilsner
  Susanne

 • Janne Johnsen
  september 24, 2015

  Hej,
  Ville gerne have præcis den taske, bare til en rigtig PC.

  De fleste PC-tasker er temmelig maskuline og store.

  Måske kunne al Add-on lommerne og de ting de andre nævner være noget, som man kunne “lyne” på en basistaske, så man kunne ændre den efter behov – skal man på kontoret, skal man ud og rejse osv…

  Tak for et godt program

  Mvh.
  Janne

 • Christiane Vejlø
  september 24, 2015

  Hej Janne

  Vi arbejder netop på en taske til laptops og hvad man nu ellers slæber på i hverdagen. Stay tuned!

  Christiane

 • Mette Kildahl
  juni 12, 2016

  Det eneste, jeg ville ønske mig var at den blev lavet i en mørk beige/sandfarvet. Er det på tegenbordet?

 • Kathrine Skov Kastrup
  juli 7, 2016

  Blev tasken til laptop til noget :-)