Elektronista udgiver ny bog om fremtiden

1 Min læsning

Klog på fremtiden på en halv time (eller lidt mere)Elektronistas Christiane Vejlø står bag Klog på Fremtiden– en ny håndbog til fremtiden. Downloadet i over 9000 eksemplarer!!

Der ligger tusindevis af timers research og analyser bag bogen. Hent “Klog på Fremtiden” her.

“Jeg ved folk har travlt og trods den gode vilje simpelthen ikke får læst en lang række fagbøger om emnet. Jeg har derfor samlet de vigtigste tendenser i en overskuelig bog” fortæller Vejlø.

Den digitale bog som er i kategorien “short read” er som næsten alt andet udgivet gennem virksomheden Elektronista Media, og Christiane Vejlø mener, det er fremtiden.

“Vores hovedfokus har altid været den digitale bruger, som vi holder opdateret på nye digitale trends”

Elektronista Media har indsamlet og analyseret tusindevis af digitale trends, bevægelser, produkter og idéer og samlet de vigtigste opdagelser til en overskuelig 2020 Forecast, som kan inspirere og motivere til innovation og nye tanker inden for medier, underholdning, sundhed, mode, business, hjemmet, rejser og service. Bogen har identificeret 12 voksende tech-trends, som er med til at skabe fundamentet for virksomheder, mennesker, byer og fremtiden. Vil du gerne have bogen “Klog på Fremtiden” gratis? Så bestiller du den her

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 − eight =

No Comments Yet.