Toasteroid gør morgenbordet mere festligt

2 Min læsning

Brug din smartphone til at lægge selfies, vejrudsigter eller huskesedler på jeres ristede morgenbrød. Det kræver kun denne toaster til 400 kroner.

toasteroid 3 ny

Som børn har de fleste af os lært, at vi ikke må lege med maden. Men vores mor sagde ikke noget om, at vi ikke måtte læse den.

Det er netop, hvad man kan gøre med den nye Toasteroid brødrister. Den er verdens første app-styrede toaster og giver mange kreative muligheder med morgenmaden.

Man kunne f.eks. trykke vejrudsigten på sit morgenbrød, riste et billede af kæresten (der naturligvis er lige til at spise) – eller man kunne skrive et stort tillykke på toasten, inden man bærer bakken med morgenmad på sengen ind til fødselsdagsbarnet.

toasteroid 6

Med Toasteroid følger en app til iPhone eller Android, hvor man kan skrive eller tegne sit budskab, som skal ristes i brødet.

Har man ikke selv fantasi nok så tidligt om morgenen, kan man i stedet vælge en af app’ens mange færdige motiver, billeder og skabeloner.

Forbindelsen mellem toaster og smartphone eller tablet foregår trådløst via Bluetooth eller husets trådløse netværk.

Naturligvis kan man også justere, hvor hårdt ristet ens toast skal være. Den indstilling foregår dog ikke på mobiltelefonen, men på god gammeldags vis med en drejeknap på selve brødristeren.

toasteroid 7

Selve toasteren er fremstillet i solidt aluminium og er indrettet, så man kan riste både tykke og ekstra store brødskiver.

Den sjove Toasteroid kan i øjeblikket forudbestilles til en særlig lavpris på 59 USD. Det svarer til ca. 400 kroner.

Mange siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen. Nu kan det også blive det sjoveste….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four + 2 =

No Comments Yet.