En fyr i badekar var populær til Sony Live 14

1 Min læsning

Der var fyret op for lækre drinks, en masse Sony-produkter og ikke mindst dejlig musik, da Sony og Sony Music inviterede til Sony Live 14. Der var hverken lange præsentationer af produkter eller en masse specifikationer – i stedet var produkterne placeret rundt omkring sammen med modeller, så de kunne ses i brug. Vi har heldigvis selv haft fingrene i en del af de produkter, Sony har smidt på gaden i år, herunder både Playstation 4 og smartphones og tablets fra Xperia-serien.

sonylive14 playstation xperiaz3
Xperia Z3 Compact sat til en Playstation 4-controller

Der var især gang i den hos modellen, der stod for Playstation 4, som gæsterne naturligvis også fik lov at prøve. Dog var aftenens mest fotograferede nok  ham, der kun var iklædt badebukser, og var blevet placeret i et badekar. Udover at posere sammen med damerne brugte han en del af sin tid på at dyppe en Xperia Z3 Tablet og Z3 Compact ned i en bowle med vand. Det må man nemlig godt, for begge dele kan tåle det.

Sony Live 14 Dark and Sonu

Sony havde også haft fingrene i vittige tekstforfattere, der havde navngivet drinks, så de passede perfekt ind i Sonys verden.

I løbet af aftenen underholdt både duoen Too young to die og Hannah Schneider.

Hannah Schneider til Sony Live 14

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 − seven =

No Comments Yet.