Et kunstværk med lyd

1 Min læsning

Logitechs nye trådløse højtaler, er et lille stykke æstetik til reolen. En højtaler hvor der er lagt vægt på design, uden at det går ud over den gode lyd.

logitchz600

I Logitechs bud på en trådløs bluetoothøjtaler er der lagt ekstra vægt på design. Man har gerne ville skabe en højtaler der passede ind i et moderne hjem. Resultatet er blevet en elegant og tidløs højtaler, lige til at sætte på reolen. Højtalerne betjenes via touchområdet, øverst på højtaleren og stømkablet er designet helt fladt. På den måde bliver dens minimalistiske æstetik ikke brudt af grimme knapper eller rodede ledninger. Den er, som Logitech selv udtrykker det, næsten et lille stykke kunst, med sine runde former og stofbeklædte overflade.

I hver højtaler er der tre højtaler-enheder, så lyden ikke er begrænset til en bestemt retning. Den trådlåse bluetooth funktion kan bruges til flere forskellige enheder, så du kan både spille musik fra computeren, din telefon eller mp3 afspiller. Du kan også skifte mellem enhederne, uden at skulle i nærheden af højtalerne, da den kan have 3 enheder tilsluttet af gangen.

Logitech Bluetooth Speakers Z600 koster ca 1399,- kr hos Logitech

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − 18 =

No Comments Yet.