Evig ungdom- sådan flytter du din personlighed over i en helt ny krop

2 Min læsning

Det er nok de færreste, der holder af den ældningsproces, som vi allesammen skal igennem. Kroppen bliver slidt. Det gør pludselig ondt at komme ud af sengen om morgenen, og du skal op og tisse om natten. Du kan ikke læse små etiketter og rynkerne gør deres indtog. Alt i mens du ser dig selv i spejlet og tænker “jeg var jo 25 igår. Hvad skete der?”. Forestil dig du kunne slippe for alt det dårlige. Sygdom, alderdom og tidens tand. Og bare leve videre?

Hvad nu hvis du kunne beholde din personlighed og alle de erfaringer, du har gjort dig gennem livet? Men istedet fortsætte i en ny og spændstig ung krop?

Den amerikanske tjeneste Everlasting Enterprices tilbyder netop det! New body- Your mind! Virksomheden garanterer en 97% succesrate for, at den du er idag i din gamle krop, også er den du bliver i din nye yngre krop. Du vælger selv hvilken kropsalder, du ønsker at vende tilbage til, og så bliver en syntetisk krop fremstillet specifikt til dig. Så kan du være sikker på, du nok skal få det hele med.

Konceptet her er fiktion! Men det er faktisk den vej det går. Der er allerede forskning, der går på at downloade personligheden til en computer, Elon Musk har startet Neuralink, en virksomhed som arbejder på at lave et link mellem hjernen og en computer og sidst i 2017 foretages den første hovedtransplantation.

Men Everlasting Technologies er i den her forbindelse en virksomhed, som indgår i science fiction filmen Violets New Life. Den 72 årige Violet er netop død af kræft og har nu indtaget sin 35 årige attraktive, nye krop. Hun starter den første dag i sin nye krop med at gå til sin egen begravelse. Kortfilmen er skrevet og instrueret af Kim Ray som blandt andet har fået inspiration ved at interviewe neuroforskere om mulighederne for evigt liv.

Violets New Life er endnu ikke en realitet. Men er du vild med idéen kan du donere på IndieGoGo så projektet kommer i luften og du kan få dig en lækker swag bag med merch fra det evige liv. Se instruktøren fortælle mere her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seven − seven =

No Comments Yet.