FÅ DIT ONLINE LIV MED OM ARMEN MED SMARTWATCH FRA SONY

2 Min læsning

Er du træt af at misse opkald, fordi mobilen i tasken er sat på lydløs? Eller kunne du godt tænke dig at være online, men på en mere diskret måde i stedet for at tjekke mobilen hele tiden? Så er SmartWatch måske lige noget for dig!

Sonys androidur kan være din redning, når du vil undgå de spydige kommentarer til familiefesterne, om din manglende tilstedeværelse fordi din mobiltelefon konstant sidder klistret fast til håndfladen. Eller når du står klemt i metroen midt i myldretiden, og gerne vil tjekke de sidste nye tweets, men ikke har plads til at få rygsækken af og fingrene i mobilen! Med Sony SmartWatch om armen kan nemlig du holde styr på alle dine mails, sms’er, tweets og vennernes facebookopdateringer, alt hvad du behøver, som ellers kræver at du hiver mobilen op af tasken. Du kan via GooglePlay hente lige præcis de apps, du vil have adgang til via urskiven.

SmartWatch er en 8mm tynd touch skærm, der via Bluetooth kommunikere med din smartphone. Skærmen kan tåle støv og vandstænk, og androiduret giver dig muligheden for at følge med i livet online under løbeturen, imens din mobil ligger i lommen.

SmartWatch kan bruges til et væld af remme med størrelsen 20mm, farver og stilart er helt op til dig, på den måde vil dit SmartWatch altid kunne passe til dagens outfit. Du kan se om SmartWatch kan bruges til din Androidmobil på Sonymobile,  SmartWatch kan lige nu købes hos Dustinhome til 899 kr.

Kunne du finde på at have Android om håndleddet?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two + 1 =

2 Comments
  • Annika
    august 15, 2012

    Så og legede lidt med den i Tokyo, men nej – den er bare ikke pæn nok, for ellers kunne jeg nok godt have fundet på det – dog ikke pga FB, men mere email.

  • Kamilla
    august 17, 2012

    Fungerer det sammen med ens iPhone eller kun til android?