FÅ STYR PÅ DIT SKRIVEBORDSROD ÈN GANG FOR ALLE

1 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Roder dit skrivebord på computeren ligeså meget som mit, så er der hjælp at hente fra programmet Fences til Windows.

Før Fences – rod

Fences betyder hegn og det er faktisk lige præcis det programmet kan – det putter alle dine mapper, filer, billeder og programmer du har liggende på skrivebordet ind i forskellige indhegninger. For det første gør det, at tingene bliver nemmere at finde og for det andet kan man spare end masse plads, så man kan smide endnu flere ting på sit skrivebord. Du kan nemlig justere størrelsen på de forskellige indhegninger, så man i stedet for at se alle dokumenter kan scrolle mellem dem i stedet.

Efter Fences – nu med orden

Det er super nemt at bruge og lave nye indhegninger ved bare at venstreklikke og markere et område på skrivebordet, navngive området og hopla! Det er også muligt at have flere “skærme” som vi kender det fra Androidtelefoner, så man kan gemme ting væk fra startskærmen på skrivebordet.

Fences er desværre ikke gratis, men sniger sig op på $9,99, men hvis du vil prøve det af, kan du hente en gratis prøveversion, der virker i 30 dage.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × three =

4 Comments
  • Ann
    november 15, 2012

    Kan godt anbefale det. Jeg har brugt det i et par år efterhånden.