SPILANBEFALING: DETTE ER ÅRETS BEDSTE DANSESPIL

2 Min læsning

Elektronista har svedt, danset og måske forvredet en ankel. Men vi har til gengæld fundet årets bedste dansespil til dig!

I sidste uge skrev vi om feststarteren Just Dance 4, og selvom det er et meget fornøjeligt spil, så er der også andre bejlere om dansetronen, og blandt de mest interessante er Dance Central 3.

Tilbage til fremtiden

I Dance Central 3 rejser du igennem de sidste 40 års dansefebere. Alt lige fra “Disco Inferno og “YMCA” (og selvfølgelig den ikoniske dans) til de nyeste hits fra Usher, som har været med til at lave koregrafi og arbejdet tæt med folkene bag spillet.

Spillet giver dig en god introduktion til hvordan du danser, og før du går igang med hver enkelt sang kan du øve den, og få forklaret hvert enkelt dansetrin, før det bliver alvor og spillet bedømmer dig med point.

Som at danse i virkeligheden

I de fleste andre dansespil skal du bare svinge armene og få spillet til at tro, du danser med. Men i Dance Central 3 er det slet ikke sådan.

Her skal du faktisk danse rigtigt, og du lærer bevægelser, som bliver brugt i rigtige musikvideoer og sceneshows fra kunstnere som Lady GaGa og Britney Spears. Og takket være Kinect kameraet på Xbox’en, så holder spillet øje med dig, og hvis du ikke står rigtigt med hofterne eller armene, så vil du få det af vide. Her kan man ikke snyde sig til sejr.

 

Derfor er Dance Central 3 en meget mere realistisk og autentisk oplevelse, og det er derfor måske ikke den bedste løsning til en fest, hvor alle skal kunne være med.

Men på den nemmeste sværhedsgrad er det nu stadigvæk meget nemt at svinge hofterne korrekt. Som en bonus tæller spillet også det antal kalorier du har forbrændt mens du danser, og spillet har endda også en specifik funktion beregnet til vægttabt hvis du er blevet træt af Zumba.

Årets bedste dansespil
I et marked fyldt med mange forskellige dansespil, er det svært at pege på et definitivt spil, der er perfekt til alle, men Dance Central 3 rammer bredt og formår at være sjovt indenfor få minutter. Samtidig er det også et spil der kan blive ved med at udfordre dig – også selvom du har rytme i kroppen.


Dance Central 3 er set til 334,-

Dance Central 3 fås kun til Xbox 360, og kræver et Kinect kamera, og god plads i stuen.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × five =

No Comments Yet.