SPIL ANBEFALING: LEGETØJET BLIVER LEVENDE I ÅRETS JULEGAVEHIT!

3 Min læsning

Hvis du har børn og ikke allerede kender til Skylanders kommer du meget snart til det. Elektronista tester et af årets største julegave hits

Legetøjet bliver levende
Skylanders er ikke bare et spil, det er et gigantisk fænomen blandt børn og unge. Sidste år måtte stort set alle danske legetøjsbutikker, og spilforretninger. melde udsolgt et godt stykke tid før jul, og i år bliver der lavet en dedikeret butik til Skylanders i Rødovre Centrum (den første af sin slags i verden). Alle elsker Skylanders, men hvorfor og hvad er det?

Magisk legetøj
Det der gør Skylanders helt specielt er den portal og de figurer der følger med spillet. Inde i hver enkelt af disse figurer gemmer der sig en lille computerchip, den kan snakke med førnævnte portal når figuren bliver puttet ovenpå. Når det sker, så genkender portal, og spillet, hvilken figur der er tale om og vupti dukker den op inde i spillet.

Nu kan du så styre figuren, og tage den med på eventyr i Skylanders universet, hvor den onde “Kaos” skal stoppes, og det skal gøres i bedste superhelte stil.

Undervejs i spillet skal du så skifte figurerne ud for at løse forskellige opgaver, og åbne op for nye eventyr. Figurerne bliver også bedre og bedre jo mere du spiller, og alt erfaringen bliver gemt i selve plastikfiguren. Så hvis du tager figuren med over til en ven, følger alt erfaringen og de eventyr du har oplevet med derover.

Første gang man putter en figur på den her plastik portal, og den så pludselig dukker op inde i spillet er ret magisk. Især fordi figurerne netop får erfaring når du spiller med dem, og det bliver et helt personligt forhold man får til de små figurer.

Desværre så er plastikfigurerne ikke specielt bevægelige, og kan ikke rigtig bruges som legetøj, og det er en smule ærgerligt for så havde det været super fedt.

Hvis alle børnespil var sådan her, ville alting være bedre
Selve spillet du så spiller med de her figurer er desuden også ret sjovt, og det er ikke kun oplevelsen af at se en figur pludselig dukker op på skærmen der er sjov, selve spillet har en tilpas mængde udfordring til at alle aldre kan være med, og op til to kan spille sammen på samme tid, med hver deres figur på skærmen.Det er utroligt forfriskende, at se at et selvom det er et spil, der henvender sig mest til børn så er det et kvalitetsprodukt der ikke taler ned til børnene, men i stedet lader dem komme ind i det magiske univers og have det sjovt.

For forældre er det så også værd at bemærke, at det er et bundløst pengehul, da du selvfølgelig skal ud og købe nye figurer og steder, hvis familiens mindste skal have hele samlingen, og den sociale valuta der følger med. Men om du vil det eller ej, så kan jeg med garanti love at dette bliver et af årets absolut største julegavehits, og hvor ville jeg ønske at jeg kunne være tolv år igen nu.

Og så er det hele endda på dansk.

Forstå de mange Skylanders pakker

Skylanders Giants fås i flere forskellige pakker, og vi har samlet et hurtigt overblik over det hele:

Skylanders Giants – Startpakke er alt hvad du skal bruge hvis du ikke ejer sidste års udgave af Skylanders. Her får du tre figurer, en portal og spillet. Startpakken fås til:

Playstation 3 (set til 449,-)
Xbox 360 (set til 449,-)
Wii (set til 475,-)

Skylanders Startpakken

Skylanders Giants – Booster pakke er til dig som allerede har sidste års udgave af Skylanders. Her får du det helt nye spil og en af de nye Giant figurer, men ingen portal. Boosterpakken fås til:

Playstation 3 (set til 410,-)
Xbox 360 (set til 449,-)
Wii (set til 449,-)

Udover disse to pakker, kan du også købe helt nye figurer enkeltvis.

Booster pakken til Skylanders Giants (køb denne, hvis du ved at familien har det første Skylanders)

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + three =

No Comments Yet.