FÅ TEATEROPLEVELSERNE MED I LOMMEN

1 Min læsning

Af Kristina Blenker

Får du ikke altid orienteret dig om de nye, spændende og anderledes teateroplevelser? Så er gratis app’en; Byens Levende Scener et godt sted at starte.

Teater app’en er skabt i samarbejde med ni små københavnske teatre og Tuborgfondet. De forskellige teateret repræsenterer alle en bred vifte af oplevelser, der på hver deres facon tilbyder udfordrende teateroplevelser på nært hold. Byens levende scener app’en, er den lette og overskuelige genvej til små og store oplevelser, med alt fra anmeldelser af forestillingerne og hvordan du får fingrene i billetterne til lige den forestilling, du ikke vil gå glip af.

App’en er opdelt hovedkategorierne; ”forestillinger”, der giver dig overblik over hvilke forestillinger, der skal opleves i denne sæson med korte appetizers om hver af forestillingernes handling. Under punktet ”Scener” finder du en oversigt over de forskellige teaterscener, med plads til alt fra 48 til 150 publikummer, og under ”mere” kan du læse anmeldelser, se videoer og få ekstra gode øjebliks tilbud.

Så hvis du ikke lige ved hvad efterårets underholdning skal bestå af, så kan du nu få inspiration til spændende og anderledes teateroplevelser lige ved hånden, med på mobilen. Byens levende scener app, kan downloades gratis i iPhones Appstore eller i Androids GooglePlay

Kender du til andre apps der kan give inspiration til efterårets underholdning?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen + seven =

No Comments Yet.