Få en ultrasund smoothie med en Nutribullet

1 Min læsning

Jeg mødte en mand den anden dag, der var overvældende begejstret for sin nye Nutribullet og brugte den hver dag. Jeg fandt ud af, at den er meget populær i udlandet blandt helse-entusiaster, der elsker at drikke sunde smoothies.

Men hvad er det?

Nutribullet er i en kategori helt for sig selv. Den er nemlig ikke en blender men en ”nutrition extractor”. Med andre ord blender den ikke dine grøntsager, frugter og nødder som en traditionel blender; den både blender og maler ingredienserne, for at trække så mange næringsstoffer ud af råvarerne som muligt.

I modsætning til en blender kan den male hørfrø og chiafrø, så du ikke behøver at male dem separat i for eksempel en kaffemølle inden du tilsætter dem til din smoothie. Motoren er kraftig nok til at blende is og nødder.

nutribulletNår du har blendet din smoothie, kan du sætte en kopholder på glasset og drikke din smoothie direkte fra beholderen. Den er meget nem at gøre ren og fylder ikke så meget på køkkenbordet. Hvilket er en fordel, hvis den skal bruges ofte.

Er du optaget af at spise så sundt som muligt, kan en Nutribullet være god, da den trækker næringen ud af råvarerne, så kroppen lettere kan optage vitaminerne og fibrene.

Nutribullet kan ikke købes i Danmark. Den koster omkring $180. Læs mere om Nutribullet.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine + 4 =

No Comments Yet.