Festlig beskyttelses- og reparationsgummi

2 Min læsning

Hvor meget håndterer du din smartphone, dit kamera, dine ladere eller dine øretelefoner i løbet af en dag? Svaret er sandsynligvis “meget”! Det medfører naturligvis slid og til tider skader, men hvad hvis man kunne beskytte eller reparere dem på en helt enkel og oveni købet ret festlig måde? Det kan man med Sugru.
iphone

Sugru er en silikonebaseret masse, som fås i alle regnbuens farver og til forveksling ligner modellervoks. Massen formes netop som modellervoks og sættes på der, hvor der er brug for beskyttelse eller reparation. Massen klæber til næsten alle overflader, og du kan trykke den i hjørnerne af din smartphone eller vikle den omkring dit kamera, så de ikke går i tusind stykker, hvis uheldet er ude og fingrene er glatte.
Du kan klemme det omkring om ledningen på dine ladere eller øretelefoner, hvis de skulle blive slidte – massen er nemlig elektrisk isolerende.

Sugru hærder ved stuetemperatur i løbet af 24 timer og bliver til en holdbar silikonegummi. Herefter tåler den opvaskemaskine og kan altså også bruges til dine køkken-accesories, hvis de skulle have brug for en lap, eller hvis du vil videreudvikle dem med et ergonomisk håndtag eller en skridsikker fod.
controller
Det er altså kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne for at beskytte, forbedre og reparere dine gadgets – og så ser det superskægt og personligt ud!

Sugru fås hos fiberfix.dk og hos sugrushop.dk.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 7 =

5 Comments
 • Claus Jensen
  oktober 11, 2013

  Jeg bruger Sugru til at bygge ting, forbedre ting og reparere ting – det er blevet endnu mere uundværligt for mig en gaffa-tape! Genial opfindelse :)

  • Signe Ebbesen
   oktober 11, 2013

   Fantastisk!

 • Allan
  oktober 12, 2013

  Jeg er vild med Sugru! Jeg vil dog lige nævne, at det er en del billigere at købe det hos Sugru selv (på http://www.sugru.com) end hos den shop, der linkes til her i artiklen:

  Sugru.com
  8 stk. 95,41 – Fragt: 18,91 – Ialt: 114,32

  Sugrushop.dk
  8 stk. 169,- – Fragt: 6,80 – Ialt: 177,50

  Jeg har selv handlet hos Sugru.com, og det gik lynhurtigt.

 • Lotte Due Clemmensen
  oktober 16, 2013

  Tak for anbefalingen af vores butik.
  Må lige korrigere, Sugru fås ikke i alle regnbuens farver, men man kan selv blande det, så man rammer langt de fleste nuancer.
  Sugru fås i sort, hvid, rød, gul og blå.
  Venlig hilsen
  Lotte
  -ejer af Sugrushop.dk

 • Michael Andersen
  marts 26, 2014

  Jeg har overtaget sugrushop.dk, og priserne er nu sænket, så en 3-pak koster 75 kr og en 8-pak koster 139 kr. Sugru er som skrevet et fantastisk produkt! Danmark skal bare lige opdage at det findes :-)