Spil appbefaling: Stjæl fra kongen som verdens mest nuttede tyv

2 Min læsning

Vi lister os afsted på tå, når vi skal ud og røve. Tiny Thief er en af de mest nuttede røvere nogensinde, og hans eventyr er charmerende som bare pokker.

TinyThiefCover

I Tiny Thief er du en lille miniature udgave af Robin Hood, der stjæler fra kongen og hans mænd. (men også pirater og kæmpe robotter). Alt imens du rapser til dig, skal du undgå at blive fanget og hvis du er heldig få lidt ekstra på kistebunden.

Hvert kup du laver er en lille gåde i sig selv. Du får præsenteret hvad det er du skal stjæle, og så skal du ellers regne ud hvordan du kommer igennem det uden problemer. Som tyven kan du gemme dig i tønder, kravle op og ned af stiger og generelt holde dig væk fra vagterne.

Op? Ned? Gem dig i tønden? Der er mange muligheder i Tiny Thief!
Op? Ned? Gem dig i tønden? Der er mange muligheder i Tiny Thief!

Alting foregår i et rigtig roligt og afslappet tempo, det handler aldrig om hurtige reflekser men i stedet om at planlægge, tænke sig om og se muligheder for at komme usynligt rundt på banen uden problemer. Når et kup er succesfuldt gennemført så er det svært ikke at sidde med følelsen af at være rigtig snedig.

Banerne holder en rigtig god balance mellem at være udfordrende, men aldrig umulige. Du kan altid se en ledetråd eller to på banen, og pludselig klikker det hele og du forstår hvordan tingene hænger sammen, så handler det bare om at udføre dem uden at blive opdaget.

Hvert kup tager kun et par minutter at udføre, så det er perfekt til at tage fem minutter til to baner i sofaen, eller en længere omgang med et par høretelefoner, så du kan nyde den dejlige musik. Spillet er fyldt med baner, og der kommer løbende flere til i opdateringer.

Tiny Thief fås på iPad, iPhone og Android og koster 20,-

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − fifteen =

No Comments Yet.