FIK DU IPAD I JULEGAVE? 10 SJOVE APPS TIL HELE FAMILIEN

5 Min læsning

Har du lige fået en iPad eller iPod i julegave? Mangler du nogle apps? Vi har samlet ti gode apps, med lidt til de mindste, største og hele familien.

Til de mindste

Where’s my Water (Universal App til 7,-)


Krokodillen Swampy vil hjertens gerne i bad, men før det kan ske skal du hjælpe med at guide vandet i den rigtige retning.

Where’s My Water er en sød lille hjernevrider, som er rigtig godt til især iPad’en, hvor flere kan samles om skærmen og komme med løsningsforslag til hvordan vandet på den bedste måde kan guidesnede i bruseren.

Smashville (Kun til iPad – gratis app)


Danske Funday Factory har med deres baggrund i spil som Pixeline serien og Hugo en rigtig god forståelse for hvornår noget er sjovt, og med deres nyeste spil – Smashville bliver det demonstreret på bedste maner.

Spillet kan bedst beskrives som en blanding af Angry Birds og Temple Run. Du flygter fra en UFO, alt imens du skal ødelægge bygninger og optjene point. Spillet tager et minut at lære, men formår at forblive sjovt selv efter flere timer.

Barbie Læs og Leg (iPad app – koster 7,-)


Denne er nok mest til piger, og især dem der holder af Barbie universet. Læs og Leg byder på et interaktiv bog med en masse aktiviteter, hvor børn lærer mere om sprog og får det ind på en kreativ og sjov måde.

Hele spillet er på dansk, og er perfekt til at spille alene, eller som en helt ny form for godbatlæsningm hvor mor og far kan læse højt, mens de mindste kan løse opgaverne i spillet.

 

Til hele familien

Ticket to Ride (iPad app koster 45,-) (iPhone/iPod app koster 13,-)

Brætspil er perfekte til familiehygge, og du kan få nogen af de bedste overhovedet på iPad og iPad Mini. Ticket to Ride er et klassisk brætspil, hvor du skal bygge togruter henover Amerika, for at tjene point og fuldføre opgaver du samler op.

Alle rundt om bordet må dog tænke strategisk, for hvis du først har bygget en togrute henover en bestemt strækning, så kan resten af familien ikke bruge de togskinner, og må bygge en alternativ rute til deres mål. Det er et strategisk spil, der tager ti minutter at lære, men ligesom Skak er det hele tiden et spil der overrasker med nye elementer, og så er det hyggeligt at sende iPad’en på runde mellem hele familien når alle skal være med.

Angry Birds Star Wars (iPad app koster 19,-) (iPhone/iPod app koster 7,-)


Vi elsker alle Star Wars, og så elsker vi jo også Angry Birds rigtig meget. Så den utrolige blanding mellem begge universer er kun en nørd drøm, men også et fantastisk sjovt spil der blander de to universer på en absolut fantastisk måde.

Angry Birds Star Wars er ikke kun et sjovt spil, men det er nok også det bedste Angry Birds spil indtil nu.

Til de største

Letterpress (Universal app – gratis at hente)


Wordfeud var en af de mest populære ordlege i år, men Letterpress er den nyeste bejler om ord-tronen, og kommer nok til at sluge rigtig meget af din fritid.

Spillet handler mere om dit kendskab til ord end tilfældigheder som i Wordfeud. I Letterpress får du et ark med en masse bogstaver, og så. Skal du sammensætter ordene selv. De behøver ikke hænge sammen, men det er en god ide da du skal forsvare dem for at få flest mulige point, som skaber en fantastisk frem og tilbage dynamik.

Det er et sjovt og intelligent ordspil, som desværre kun er på engelsk lige nu. Men heldigvis er det gratis, så du kan se om det er noget for dig.

Rayman Jungle Run (Universal app – koster 19,-)


Rayman Jungle Run er et af mine absolut favorit spil i år. Det tager elementer fra klassikere som Subway Surfers og Temple Run, og blander dem med mere traditionelle elementer fra Super Mario.

Resultatet er et vanedannende spil, der med dets håndtegnede animationer er en fryd for øjet og en fornøjelse for tommeltotterne.

Infinity Blade 2 (Universal App – koster 19,-)

Jeg fristes til at kalde det klassikeren over dem alle, og ikke mindst dine bedste måde at vise hvor kraftfuld dit nye Apple device egentlig er.

Infinity Blade 2 sender dig på jagt efter det legendariske Infinity sværd, og for at få fingrene i det skal du slås mod en masse monstre, og have det strategiske overblik i kampens hede. Et super underholdende spil, der visuelt er helt i sin egen klasse.

Til dem der skal smide lidt julefedt

Zombies, Run! (Universal App koster 55,-)


Zombier er evigt populære, så hvorfor ikke også bruge det som motivation til, at komme ud og få løbet lidt? I Zombies, Run! skal du ud efter zambierne er kommet og indsamle mad og andet nødvendigt overlevelsesgrej, og mens du løber får du også fortalt små brudstykker af en historie.

Det smarte er, at du bare kan løbe den rute du plejer at løbe og så finder spillet selv ud af hvad du har gjort dig fortjent til af ressourcer. En sjov måde at løbe på.

Endomondo (iPhone/iPad app – gratis)


Er du mere seriøs med din motion er der klassikeren Endomondo, der giver dig et skemalægning af din motion, kort over hvor fu løber rundt og statistikker over alt den motion du har dyrket. Samtidig får du også dybdegående webstatistikker, masser af indblik i hvor gode dine venner er og en masse andre seje ting.

Hvis du er seriøs med din træning, er dette vejen frem.

Det var vores 10 bud på sjove apps til de nye julegaver. Har du selv nogle favoritter? Fortæl os om dem i kommentarfeltet!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 − 5 =

No Comments Yet.