Fiks din hud med denne app!

2 Min læsning

Af Milos Jørgensen – ungdomsreporter

Har du tendens til bumset eller rynket hud? Denne app fikser dit look! Elektronista’s ungdomsreporter har leget make over. 

perfect365

En unik og realistisk make-over i løbet af få sekunder. Det vil du kunne prale af, hvis du har appen Perfect365, som fås i både Google Play og App- og Windows store.

Er du træt af morgener, hvor du ikke har overskud til at ligge alt din make-up, selvom du ved, at du simpelthen har behov for det, for at se godt ud på dit morgen-selfie? Sådan behøver det ikke at være mere. Hvad nu hvis du bare tog et billede af dig selv og fik en app til at tage hånd om dine skavanker? Det har aldrig været lettere, og din omgangskreds ved jo ikke noget om, at du har snydt lidt. Det går nok, ikke?

Jeg er perfekt, eller – nu er jeg

Det har aldrig været lettere at ligne en barbiedukke, eller det, der minder om det. For eksempel kan du nu med ét klik fjerne rande under øjne og andre ting, som vi betegner som usexede.

Med muligheder som neutral, fantasi, sød, engel, katteøjne eller glød er der makeup-indstillinger for en hver smag. Som der kan ses på Justin Bieber-eksemplet herunder, gør app’en et markant stykke arbejde: fjerner rande under øjnene og toner hele huden en tand op, så det er så tæt på perfekt som muligt. På eksemplet er brugt indstillingen ‘neutral’.

justin_bieber_perfect365

.. og hvis det ikke var nok

Måske vil du gå så langt og overraske dine kollegaer med en ny frisure? Man kan da i det mindste prøve. Det er et forsøg værd – så må vi se, om de hopper på den. Måske en god aprilsnar.

Ud over det, kan du også få et dybere smil. Uha uha- nu tænker du sikkert på et stort kosmetisk indgreb, der vil give ar, som du ikke synes om. Snydt igen. Se her hvordan:

justin_bieber_perfect3652

Hvor kreativ kan du være? Vis os dit resultat i en kommentar herunder.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten + five =

No Comments Yet.