FLERE HØRETELEFONER TIL SAMME LYDKILDE

2 Min læsning

Anette Tvedergaard

Plads til flere hovedtelefoner i samme device? Når dig og din kæreste vil se en film sammen i toget, eller når ungerne samles omkring en larmende tegnefilm på en smartphone eller tablet. 

Vi havde planlagt en familieferie i USA og havde på daværende tidspunkt én iPad i husstanden. Den fyldte vi med en masse tegnefilm, og anden børneunderholdning, så der ville være underholdning af børn i både fly og bil.

Min eneste bekymring var, at vi “kun” havde én iPad og dernæst to sæt hovedtelefoner til børnene, men ingen “samling og isolering af lyd”. Jeg ved, at jeg hurtigt får nok af at høre Barbies bløde stemme og kan kun forestille mig, at øvrige flypassagerer, som IKKE er relateret til mine børn, vil have det på samme måde!

RockStar deler lyden!
Vi nåede ikke at gøre noget ved udfordringen… Men til alt held osede vi rundt i lufthavnen, og lige inden vi gik om bord på flyet, fandt vi butik med en Belkin RockStar: En dingenot, der gør det muligt at koble flere høretelefoner til én lydkilde. F.eks. én iPad. Genialt!

Vi og vores medpassagerer havde stor glæde af, at to børn i stilhed (med høretelefoner på!) kunne se samme film på iPad.

kabeldeling
Flere på rækken, med hver sine høretelefoner, ser film på én ipad. Det var meget, meget heldigt, at vi havde en iPad med. På flyveturen DK-Washington D.C. (med SAS) blev der rigtig nok vist tegnefilm, men ikke en eneste med dansk tale – og det er nu, hvad små danske piger foretrækker…

Belkin
Plads til op til 5 sæt høretelefoner. Del lyden fra din ipad, ipod, DVD afspiller eller anden mobil device. Søg på “Belink RockStar” – du kan bl.a. købe den hos Computersalg.dk og Føniks

Billedkilde: Belkin

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × 1 =

No Comments Yet.