Flot modtagelse af Argumenter for Mennesker

2 Min læsning

19. september var den officielle lanceringsdato for Christiane Vejløs bog Argumenter for Mennesker. Der var festlig stemning til bogreceptionen i vinbutikken Paris90. Mange af kommunikations- og teknologibranchens kendte ansigter var mødt op, og de fleste gik afsted med et signeret eksemplar af den friskpressede bog, som behandler et yderst aktuelt emne. Nemlig forholdet mellem mennesker og kunstig intelligens. Se billeder fra receptionen i galleriet herunder. 

Læs mere om Argumenter for Mennesker her. 

Argumenter for Mennesker har allerede fået gode udtalelser med på vejen. Om bogen siger Harvard Business Press forfatter Thomas Wedel-Wedelsborg:

“Klar tale, stærke råd og tænkning i international kaliber servereret med et godt stænk humor”

 

Professor på Copenhagen Business School, formand for regeringens Ekspertgruppe om Tech-giganter og medlem af Dataetisk Råd og Digitaliseringsrådet Mikkel Flyverbom udtaler: 

 

“Argumenter for Mennesker er noget så sjældent som en personlig, hverdagsnær og menneskekærlig introduktion til den digitale udvikling. Christiane Vejlø er en god og engageret guide til både de lyse og mørke sider af teknologiske forandringer som internettet, sociale medier og kunstig intelligens, og bogen gør det tydeligt og mærkbart hvorfor digitale forandringer er vedkommende og noget, vi alle bør tale meget mere om.

 

Bogens største styrke er at den insisterer på vigtigheden af det, der gør os til mennesker – vores følelser, vores dømmekraft, vores nærvær, vores abstraktionsevne og meget mere. Vi står et sted, hvor den digitale udvikling kræver langt bedre forbindelser mellem det teknologiske og det menneskelige, og her er Argumenter for Mennesker en god byggesten. Jeg håber den vil blive læst vidt og bredt og af både yngre og ældre, så vi i fællesskab kan skabe en digital fremtid, hvor det menneskelige bliver omdrejningspunktet.”

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 + six =

No Comments Yet.