FREMTIDENS SMARTPHONE FRA NOKIA

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hvordan bliver fremtidens smartphone? Det har Nokia gjort sig nogle tanker om. En aflang, bøjelig mobil som skulle være tilpasset menneskekroppen på en ny måde. Det ser ikke rigtig ud som om Nokia har indtænkt at telefonen skal kunne bruges til film og som læseværktøj. Det kan selvfølgelig også være, at fremtidens film og bøger tager en hel ny form. Se filmen her og fortæl os hvad du synes i kommentarfeltet herunder? Tror du også det er fremtidens mobil? Hvad fungerer og hvad mangler?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen − 12 =

2 Comments
  • Katrin
    november 21, 2011

    Det ser rigtig pænt ud men jeg venter stædig væk på en telefon jeg ikke skal klemme imellem min skulder og mit øre imens jeg multitasker. Det er bøvlet med både telefon og headset, jeg har aldrig rigtig fået det til at virke for mig, trods den trådløse mulighed. Fremtidens telefon fra Nokia ser ud til at give mig endnu mere skuldersmerter.

  • gitte broberg
    januar 28, 2013

    det ser rigtigt pænt ud :)