GUIDE TIL KØBENHAVN – FRA NOMA+MOMONDO

2 Min læsning

Af Serina Klejstrup Hedegaard

Det digitale rejsesite Momondo.com er gået sammen med den kendte restaurant Noma, i et vellykket forsøg på at skabe en visionær og NY slags rejseguide til København. Indtil videre findes den ikke til din tablet, men mon ikke det kommer når efterspørgslen bliver stor nok – se her hvad Elektronista syntes om bogen:

Smuk i sin ærlighed, brugbar i sin vidensdeling og visionær i sin form!
Samarbejdet mellem rejsesiden Momondo.com og verdens bedste restaurant- den Michelin vindende Noma, er blevet til en nytænkende rejseguide til København. Autentisk og ægte.

Der er ingen irriterende kommerciel selvpromovering af hverken Momondo eller Noma i ”København fra Noma + Momondo” – tværtimod vækker de en nysgerrighed, der ikke helt stilles af de blot 4-5 liniers præsentation af virksomhederne i slutningen af bogen.

Bogen har en vedkommende og nærmest hyggelig vinkel. Nomas internationale medarbejdere bliver kort præsenteret og giver hver især deres eget personlige bud på favoritsteder i byen. Både de lækre restauranter, små hyggelige cafe’er/drinksbar, grønne områder, forlystelser og meget mere bliver nævnt.

Det føles som havde man læst små noter/rejsefif anbefalet af ens egen omgangskreds, hvilket giver et mere vedkommende og troværdigt indtryk i sammenligning med de mere gængse rejseguides.

Dette i sig selv er nok til at gøre rejseguiden ekstra interessant, men ”København fra Noma + Momondo” indeholder faktisk også rigtig gode og brugbare fif til dit næste besøg.

Til sidst sidder man tilbage med ønsket om at vende næsen mod hovedstaden og håber at dette blot er starten på en ny personlig trend indenfor rejsebøger!

Stederne er nøje beskrevet og indtegnet på små kapitelkort og på et større folde-ud kort indsat bagi bogen. Den er nem og praktisk at bruge, med plads til egne notater.

Bogen kan være i en stor jakkelomme (10*14cm), koster kr. 169,- plus forsendelse og kan bl.a. købes her.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 + 1 =

No Comments Yet.