Gadget: En intelligent kop kaffe, tak!

1 Min læsning

Kender du det? Den gode kop kaffe, der nåede at blive kold, fordi du lige skulle ordne noget – eller kaffen, der er så brandvarm, at den er umulig at drikke? Med ny intelligent kop, kan du give du selv bestemme over temperaturen i din kaffe og sparke nyt liv i en lunken kop kaffe.

En efterhånden kendt trend peger i retningen af en mere og mere intelligent bolig. Og nu skal dit service også kunne noget ekstra. Virksomheden Ember har som de første nogensinde, designet et keramisk smart-krus med en indbygget mikroprocessor og et dual-zone varmeelement, der lader dig styre kaffens temperatur via din smartphone i en tilhørende app. Det er en diskret og intelligent teknologi, der giver dig mulighed for nemt at skrue kaffens temperatur op eller ned og holde den stabil i ca. en time. Så slipper du for kaffe, der kun kan drikkes i spændingsfeltet mellem brændende varm og kedelig kold.

Ember Ceramic Mug koster ca. 500 kr. og fås på ember.com.

Se også Elektronistas gadgetside hver måned i modemagasinet IN.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − 5 =

1 Comment