Elon Musk og AI eksperter i vild dokumentar- se den her

1 Min læsning

Nogle af verdens skarpeste techhjerner er samlet i dokumentaren “Do you trust this computer”. Og den skal du se! For har du overhovedet forholdt dig til, hvordan du har det med kunstig intelligens? Altså det fænomen som måske bliver afgørende for, om vi lever eller dør som menneskerace?

Kommer vi mennesker til at blive slaver for hyberintelligente maskiner? Kommer vi til at bruge maskinerne, til at gøre os selv endnu mere intelligente? Eller ender vi med at trække stikket på den teknologiske udvikling, fordi vi kan se vi er ved at miste grebet?

Elon Musk er i selskab med futurisk Ray Kurzweil, filminstruktør Chris Nolan, Tim Urban fra Waitbutwhy.com og flere kloge mennesker i filmen, som for alvor udruller scenarier om en fremtid, vi bliver nød til at forholde os til. Robotter, droner, social media bots, robotpartnere, krigsrobotter, selvkørende biler og selvtænkende kunstig intelligens. Du møder det hele og bliver nød til at tænke over hvad det egentlig er der sker i disse år, og hvor du personligt står i forhold til det. Der skal tages vigtige beslutninger om menneskets samspil med teknologien, hvis vi skal sikre, at der stadig er plads til alt det som er unikt menneskeligt om 5-10-20 år. Se filmen og lad mig høre hvad du tænker?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 + ten =

No Comments Yet.