Podcast #341 Radiobotics -kunstig intelligens og røntgenbilleder

2 Min læsning

Tiden fra du får taget et røntgenbillede til du får svaret kan forkortes betydeligt med kunstig intelligens. AI kan læse, analysere og diagnosticere røntgenbilleder, så lægen kan koncentrere sig om at tage en kvalificeret beslutning og tale med patienten. I ugens Elektronista #341 møder vært Christiane Vejlø gæst Stine Mølgaard Sørensen som er co-founder i det lovende tech start up Radiobotics, der arbejder med billedgenkendelsesteknologi for at innovere måden, vi tænker røntgenbilleder og sundhedssystemet på.

LYT TIL PROGRAMMET ELLER ABONNER PÅ ELEKTRONISTA I DIN YNDLINGSPODCAST-APP

Shownotes

Stine Mølgaard Sørensen er medforfatter til bogen “Fuck it, ship it”, som du kan læse mere om i podcast #319 af samme navn.

Stine er co-founder og COO af healthtech start-uppen Radiobotics, der gør brug af billedgenkendelsesteknologi til at innovere og optimere radiologi.

Facebook kan nu genkende hævnporno.

Du kan læse mere om de nye Ipads lige her.

Google får endnu en milliardbøde af EU.

John Oliver interviewer Monica Lewinsky med nye øjne og sætter fokus på Public shaming  – mennesket bag shitstormen kunne være dig!

Du kan se #OnkelKåres tweet om Huawei lige her

Ugens app- og anbefaling

Stine anbefaler den lidt kedelige, men meget anvendelige NemID-app.

Stine anbefaler også den mere sjove og eksperimenterende app Otter AI, som laver søgbare voicenotes (kun på engelsk i øjeblikket).

Christiane anbefaler at følge Anthony Hopkins på Twitter. 

Du kan følge med i Stines liv og arbejde med Radiobotics på Instagram her, på Linkedin her, på Twitter her og på Facebook her.

Du er som altid hjertelig velkommen til at dele din feedback på programmet her i kommentarfeltet, eller på vores Instagram @elektronistadk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × 1 =

No Comments Yet.