Lysende taske oplader dine devices på farten

2 Min læsning
Designeren bag Minois-tasken er i ikke i tvivl – en taske er den ultimative wearable, og den skal designes, så det er enkelt og hurtigt at finde noget i den, og den skal kunne fungere som oplader, når din telefon er tom for batteri.
 
Når du skal købe en ny taske, er der formentlig to ting der er vigtige for dig, designet og komforten. Og for mange også, hvilket brand tasken er fra, men det er en helt anden snak.
Men er det egentlig ikke underligt, at vi slet ikke stiller, bare i nærheden af, samme krav til komfort og funktionalitet, som vi fx gør ved køb af andre kostelige ting såsom computertaske (der skal kunne transportere og beskytte vores computer), smartwatches (der skal kunne tracke alskens ting og samtidigt være stilfuldt og behageligt at have på), men en håndtaske – den skal bare kunne transportere vores ting.

Måske er vi mere villige til at gå på kompromis med komfort og funktionalitet, fordi selve udtrykket er så vigtigt for os, at det andet spiller en mindre væsentlig rolle.
Det har den hollandske interaktionsdesigner Simone Tertoolen gjort op med. Hun har designet en serie tasker, der har til formål at lette kvinders travle hverdag, både i selve taskens udformning, men også ved, at den afhjælper simple hverdagsproblemer, som fx en telefon der er løbet tør for strøm.
 

Læs også: Elektronista Clutch Classic får ny pris

Tasken, kaldet Minois, har en indbygget oplader, der kan oplade din smartphone på farten. Når taskens batteri selv skal oplades, er du dog fritaget for altid at skulle holde den i kort afstand fra en stikkontakt, for den medfølgende oplader er nemlig ledningsløs.

Derudover tænder en række små dioder i tasken, når du åbner den, så du lynhurtigt kan lokalisere dine nøgler eller pung, uanset hvor du befinder dig.

Som en ekstra feature er tasken konstrueret således, at den udover et minimalistisk og klassisk design har stroppe, der let justeres, så tasken både kan fungere som håndtaske og som cross-over. Det er virkelig en smart tænkt løsning, for det gør tasken mere brugbar i forskellige situationer og fx til cykling, hvor en håndtaske kan være uhensigtsmæssig.

Tasken er produceret under ordnede forhold i Italien, af italiensk læder og sælges udelukkende direkte på designerens hjemmeside til en pris af ca. 4400 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 − two =

No Comments Yet.