Gadget julegave-guide til alle de forskellige mennesker der er i dit liv

3 Min læsning

Ved du heller ikke hvad du skal give i julegave? Eller mangler du en god gadget-gave til dig selv? Vi guider dig til tre geniale gaver

Til den der vil bruge juleferien under et tæppe med den god bog

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0834/0561/products/IO_Dual_EN_521x521.jpg?v=1633048881

Nogle gange har man bare brug for en pause, krølle sig sammen i hjørnet af sofaen og læse en god bog. Men bøger er tunge, store og svære at pakke når man skal på juleferie. Derfor er ebogslæsere helt geniale fordi du får den bedste digitale læseoplevelse samtidig med, at du slipper for at slæbe rundt på en 600 sider stor bog.

Hvis dit valg på en ebogslæser ikke skal være Amazons Kindle, så er det oplagte valg en Kobo Libra 2. Det er en vandtæt ebogslæser, med knapper til at vende siderne og en touchskærm med høj nok opløsning til at det føles som om, at du faktisk læser på et rigtigt stykke papir.

Du køber bøgerne digitalt gennem deres Kobo Store, hvor du kan få et bredt udvalg af engelske og danske titler. Samtidig kan du også koble den til eReolen Go og få mulighed for at låne engelske bøger via dit bibliotek.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0834/0561/files/section-desktop-libra-2-6_900x550_crop_center.jpg?v=1633068637

Libra 2 ligger godt i hånden og den bagbelyste-skærm giver dig ideelle læseforhold uanset om du er omgivet af mørke eller sidder i stuen og forsøger at ignorere resten af familien. Heldigvis kan skærmen også justere sin farvetemperatur, så ligger du i sengen og læser kan du få en behagelig varm glød fra skærmen og ikke det intense blå-lys.

Så hvis du vil have en ebogslæser der ikke er forbundet med Amazon og big tech, så er Kobo Libra 2 et fantastisk valg-

Kobo Libra 2 er set til 1527,- kr. Og har du ikke brug for knapperne, kan du spare nogle penge og købe Kobo Clara, som er set til 843,- kr.

Til dig der vil bygge dine egne gadgets med husets yngste

Hvis du mangler en julegave der kan underholde lang tid efter juletræet er smidt ud, så tag et kig på Kiwico. Det er en abonnementsservice hvor du får tilsendt månedlige kasser med små byggeprojekter der alle fremmer STEAM læring (Science, Technology, Engineering, Art og Mathematics).

Du kan enten købe Kiwico-kasserne som et fast abonnement, hvor du får en hver eneste måned eller købe et fast antal som du får leveret. Kasserne er tematiseret til både aldersgruppe (fra 24 måneder og op til 16 år +), men også indenfor tre genre (mad, teknik og geografi), så du kan vælge den der kommer til at underholde mest derhjemme.

Hver kasse indeholder alt det du skal bruge til at bygge projektet, så du skal ikke ud i en skuffe for at finde ekstra skruer eller lim. Projekterne svinger mellem alt fra at bygge din egen mekaniske blyantspidser til at lave en pinball-maskine.

Kiwico kasserne koster fra cirka 300kr om måneden inklusiv moms, told og fragt.

Til dig der vil have fred fra familien eller have forspring på nytårsfortsættet

https://www.jabra.dk/-/media/Images/Products/Jabra-Elite-7-Pro/Layout/LifestyleSlider/lifestyle_1.jpg

Uanset om du bare vil have fred fra familien og høre en god podcast, eller noget tempofyldt musik når du skal brænde julekalorierne af. Så er Jabras nye serie af høretelefoner fantastiske til formålet.

Med de nye “Jabra Elite” høretelefoner får du tre forskellige valg: Der er de billige og farverige “Elite 3” som koster 649,- kr og lyder helt og aldeles fremragende til prisen. Dog må du give afkald på de avancerede funktioner som “Active Noise Cancellation”. Men skal du bruge basis høretelefoner, så opfylder de alle behovene for stort set få penge.

https://www.jabra.dk/-/media/Images/Products/Jabra-Elite-7-Pro/Layout/LifestyleSlider/lifestyle_4.jpg

Smider du lidt flere penge på bordet, så kan du erhverve dig “Elite 7” eller “Elite 7 Active”, som grundlæggende er de samme høretelefoner med forskellen at “Active” modellen kan stå imod sved og har en mere rigid pasform, så de bliver siddende selvom du kaster dig rundt.

Alle tre “Elite” høretelefoner er super små, har lang batterilevetid og virker perfekt på både iPhone og Android.

Jabra Elite 3 er set til 649,- kr, Elite 7 er set til 1590,- kr og Elite 7 Active er set til 1390,- kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twelve + one =

No Comments Yet.