Fjern virus fra din skærm

2 Min læsning

Normalt bruger vi antivirus til at holde væres skærme rene inden i. Men nu skal vi også rense dem for urenheder udenpå.

Hvor ofte renser du skærmen på din telefon eller iPad) En smartphone har ofte flere bakterier end et toiletbræt. Vi fedte rundt på touchskærmen og glemmer nogle gange det usynlige aftryk vi efterlader. Men en coronavirus der stadig driller i samfundet, er det vigtigere end nogensinde at holde skærmen ren. Undersøgelser har vist, at corona-virus kan overleve 28 dage på overflader såsom mobilskærme.

Du kan bruge spritrenseservietter. Men det er ikke optimalt, da alkohol kan ødelægge skærmens oleofobiske beskyttelse. Endnu bedre er det at bruge noget som er decideret designet til formålet. Som fx. en særlig skærmspray. Det danske firma Panzerglass har fået officiel dokumentation for, at deres skærmspray udrydder corona-virus, så det kunne være et godt lokal valg.

Sprayen indeholder ikke alkohol. Men hvis du renser skærmen to gange om dagen burde du kunne holde den coronafri. Derudover fjerner den nu ISO-certificerede spray også influenzavirus, Hepatitis B og HIV samt flere andre bakterier. Testen er udført og godkendt af det tyske testlaboratorie Dr. Brill + Partner GmbH, der er et institut for hygiejne og mikrobiologi.

Spray skærmrensen direkte på den medfølgende klud og rengør skærmen. Poler også skærmen med kluden. Du kan selvfølgelig også bruge den på skærmbeskyttelsen og dit cover samt på telefonens bagside og kanter. Udover skærme på smartphones, kan du også rengøre skærme på tablets, ure, laptops, bildisplays osv med SPRAY Twice A Day. Pris ca. 100 kr. for 100 ml.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 4 =

No Comments Yet.