Gaming guide: Hyg indenfor i varmen

5 Min læsning

Uanset om du er til store eksplosioner, eksotiske biler eller helt enorme slagmarker, så er der noget du kan bruge de kolde vinternætter på.

Call of Duty: Vanguard er som en utrættelig actionfilm, der efterlader dig forpustet og underholdt

Det nyeste spil i den populære Call of Duty serien ved lige præcis hvad dets fans vil have. Efter cirka ti minutter i selskab med spillet, har du været vidne til et tog der eksploderer, du har skaffet en håndfuld nazister af vejen og er godt igang med at skulle infiltrere Hamburg for at redde verden.

‘Call of Duty: Vanguard’ kan bedst beskrives som dumt, eksplosivt og vildt underholdende. På stort set alle måder, så er ‘Call of Duty: Vanguard’ som en af de mange film Netflix producerer. Det er ofte ikke prisvindende eller banebrydende, men det er solid underholdning en lørdag aften og det er præcis hvad dette Call of Duty spil er i stand til at være. Underholdende, larmende og sjovt uden at forlange meget mere af dig.

Ligesom alle andre Call of Duty spil, så handler det rigtig meget om at skyde alt hvad der bevæger sig. I ‘Call of Duty: Vanguard’ er det nazisterne under 2. Verdenskrig der er dine modstandere, mens du som en del af en supergruppe af soldater fra forskellige nationer skal forhindre nazisterne i at aktivere et supervåben. Det er fjollet og det er også meningen. For det er først og fremmest action der er i fokus, og alt i spillet er centreret om at finde sjove måde at bekæmpe nazisterne på.

Når du så er færdig med spillets historie, så kan du hoppe online og spille mod vennerne. I kan også samarbejde i spillets “Zombies” del, hvor I skal bekæmpe nazi-zombier og forsøge at overleve så længe som muligt. Den samlede pakke af mulige ting du kan lave i ‘Call of Duty: Vanguard’ er imponerende og som et festmåltid.

‘Call of Duty: Vanguard’ er tomme kalorier er øverste kvalitet. Det er vanvittigt underholdende at bekæmpe nazister, og springer du online med vennerne er der rigeligt at give sig i kast med uanset om du vil spille med eller mod andre. Det er måske blot “endnu et Call of Duty spil”, men det er et voldsomt underholdende et af slagsen.

Du vil elske Call of Duty: Vanguard hvis:

  • Du elsker spil som “Warzone” og andre Call of Duty spil
  • Du vil have actionspillenes svar på en film med The Rock. Ikke for krævende, men rigeligt underholdende

Call of Duty: Vanguard fås til PC, Playstation 4, Playstation 5 og Xbox.

Forza Horizon 5 er ikke bare årets bedste bilspil, men et af de bedste nogensinde

Hvis du elsker biler, så er der ingen vej udenom ‘Forza Horizon 5’. Det er et kæmpe kærlighedsbrev til de firehjulede maskiner, der fungerer og underholder uanset om du kan alle bilmærker i verden eller bare synes det er sjovt at trykke speederen i bund og køre stærk.

For uanset hvilken slags type du er, så formår ‘Forza Horizon 5’ at få dig til at sidde på kanten af sofaen, og trykker så hårdt du kan på speederen for at komme over målstregen først i de mange forskellige ræs spillet byder på. Men samtidig så er det også et spil, hvor du helt modsat kan læne dig tilbage og bare drøne gennem det billedskønne Mexico, og nyde de overvældende udsigter der venter dig rundt om hvert hjørne.

Din tid i Mecixo som en del af bilfestivalen “Horizon” byder nemlig på et væld af ræs. Du kommer til at køre alt fra hektiske gaderæs, hvor der er skarpe hjørner og smalle gader. Over til at kaste dig udover en skrant med en jeep, og køre om kap med tyve andre biler ude i det mexicanske landskab. Der er en masse variation i hvad du kan give dig til i ‘Forza Horizon 5’ og det er til tider et overflødighedshorn af ræs du kan opleve.

‘Forza Horizon 5’ er et meget afslappet bilspil. Det forlanger ikke millimeter præcision når du skal rundt om et sving, og det handler mere om at feste, køre stærkt og have det sjovt end det handler om at bremse på de rigtige tidspunkter og undgå ridser i lakken. Det er larmende, sjovt og vildt på den bedst tænkelige måde.

Du kommer til at elske Forza Horizon 5 hvis:

  • Du elsker bilspil som Gran Turismo, Forza Motorsport eller Need for Speed
  • Du vil have et bilspil der ikke er super seriøst eller krævende, og kan se det sjove i at dit båthorn lyder som startlyden fra Windows 95

Forza Horizon 5 fås til Xbox One, Xbox Series S / X og PC.

Battlefield 20242 er kaotisk, larmende og hysterisk sjovt

Hvis du har leget “krig” som barn, og ønsker at det kunne genskabes i digitale rammer, så er ‘Battlefield 2042’ den perfekte genskabelse af den leg. Her er det nemlig dig og 127 andre rigtige mennesker, der løber rundt på den digitale slagmark og leger krig med store tanks, helikoptere og et hav af forskellige våben.

Og når der løber 128 spillere rundt på én gang, så er der rigtig meget kaos at forholde sig til. Helikoptere styrter ned, biler kommer flyvende fra alle sider og uanset hvor du kigger hen er andre spillere igang med at bekrige hinanden. Dét er essensen af ‘Battlefield 2042’ og det konstante krigskaos er forrygende sjovt.

Fordi du konstant er omgivet af andre spillere, så er der altid noget action at finde. Uanset om du vil flyve i en helikopter med et par fremmede soldater og finde en slåskamp, eller du vil forsvare et af nøglepunkterne der skal beskyttes for, at dit hold kan vinde kampen.

Det er dog selvfølgelig sjovest at spille med vennerne, og heldigvis understøtter ‘Battlefield 20242’ muligheden for at spille i små grupper af fire, som er et lille mini-hold i den store slagmark.

Battlefield 20242 er ikke et innoverende eller livsændrerende spil. Men i stedet er det et fantastisk spil at samles med vennerne om online, drage i virtuel krig og have det sjovt imens man flyver rundt i en helikopter og leder efter en slåskamp.

Du vil elske Battlefield 20242 hvis:

  • Du elsker spil som Call of Duty, Battlefield og Fortnite
  • Du vil lege krig og hænge ud med vennerne online

Battlefield 2042 fås til Xbox One, Playstation 4, PC, Xbox Series S / X og Playstation 5

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 − seventeen =

No Comments Yet.