Gaming guide: Mario + Rabbids, Gotham Knights og Call of Duty

6 Min læsning

Uanset om du er til Super Mario, Batman eller den vildeste actionfilm, så har vi noget til dig i denne måneds spilguide. Uanset om du er til Super Mario, Batman eller den vildeste actionfilm, så har vi noget til dig i denne måneds spilguide. Uanset om du er til Super Mario, Batman eller den vildeste actionfilm, så har vi noget til dig i denne måneds spilguide.

Mario + Rabbids er et af de absolut underligste, og måske bedste, Super Mario spil nogensinde

Før Minions var en kolossal succes, så var der Rabbids fra franske Ubisoft. De havde samme maniske energi, og var stjernerne i alt lige fra en række computerspil, legetøj og en tv-serie på Netflix. Men de vanvittige kaniner blev aldrig den helt store succes, og gik hurtigt i glemmebogen indtil for fem år siden hvor de pludselig stod ved siden af den mest velkendte spilfigur i verden – Super Mario.

Men ikke nok med at de stod side om side med Mario, Luigi og det populære karaktergalleri fra spillene. Så havde de alle sammen også våben, noget Mario figurerne ellers ikke gør sig i. Det var nemlig fordi de to serier var tørnet sammen i strategispillet ‘Mario + Rabbids’ og nu får spillet fra 2017 endelig en efterfølger i form af ‘Sparks of Hope’.

I ‘Sparks of Hope’ er der lige så meget manisk energi, som der var i det første spil. De vanvittige Rabbids figurer er fuldkommen ude af kontrol, men formår at leve i harmoni med Mario og hans slæng. Altså lige indtil en ond kraft dukker op ud af det blå, og sender Mario, Luigi og alle tænkelige figurer afsted på et storslået eventyr.

Men bare fordi at det er Mario og vennerne, der er med i spillet så foregår selve oplevelsen af at spille ‘Sparks of Hope’ slet ikke som man forventer det. Det er nemlig et strategispil af den gamle skole, hvor du og modstanderen skiftes til at flytte figurer rundt på banen, tage sigte og skyde efter hinanden. Det er som at være en general i en helikopter, der langsomt flytter rundt på tropperne på slagmarken. I stedet for regulære soldater, så er det bare en blikkenslager i røde overalls eller en prinsesse med en paraply der også har en indbygget kanon.

Og selvom at spillet er farverigt, flot og indbydende. Så er det nemlig et ægte strategispil, der faktisk forventer at du har et godt greb om bevæge dig taktisk rundt på slagmarken og hele tiden tænke to skridt frem. Heldigvis formår spillet dog, meget gradvist at introducere dets koncepter så alle kan være med fra start af, og langsomt udvide deres taktiske horisont.

‘Mario + Rabbids: Sparks of Hope’ er et vanvittigt spil. Det er farverigt, kaotisk og virkelig sjovt. Selvom strategigenren nok ikke er den, som de fleste har allermest erfaring med, så formår spillet stadigvæk at gøre det nemt at komme igang, og forstå de grundlæggende principper før det langsomt folder sig ud og byder på endnu mere kompleksitet der holder spiloplevelsen frisk hele vejen frem til rulleteksterne.

Uanset om du er et strategisk geni, eller nybegynder indenfor genren, så kan ‘Mario + Rabbids’ imødekomme det og skabe sjove oplevelser. Det er et spil der formår at favne de uerfarne, men samtidig have nok kompleksitet i sig til at alle kan vokse med opgaven.

Elektronista anbefaler til:

  • Dig der elsker strategispil som XCOM og det forrige Mario + Rabbids
  • Dig der vil prøve et sjovt, indbydende og let at forstå strategispil

Mario + Rabbids: Sparks of Hope fås til Nintendo Switch og er set til 349,-.

I actionspillet ‘Gotham Knights’ er Batman er død, og hans efterfølgere har ikke helt styr på hvordan de skal føre arven videre

Batman er død. Ikke sådan tegneserie død, hvor han i virkeligheden er i live og vender tilbage. Nej. Rigtig død, hans lig fundet og bekræftet som værende ham. Batman er død.

Sådan åbner actionspillet ‘Gotham Knights’, med Batmans fire lærlinge samlet rundt om hans kiste i silende regnvejr. Ingen af dem forberedte på, at de nu skulle stå alene tilbage uden deres mentor og beskytte Gotham City.

Sorgen over at have mistet Batman bliver hurtigt ombyttet til en intens jagt gennem Gotham på Batmans morder, og de fire nye superhelte gør det på hver deres måde og du kan selvfølgelig selv bestemme hvem af dem du vil tage kontrol over, når solen går ned og deres nattevagt starter.

‘Gotham Knights’ er et rendyrket actionspil, hvor du bevæger dig rundt i Gotham City på jagt efter spor efterladt af Batmans morder, undersøge gerningssteder og selvfølgelig tæsker en næsten uendelig strøm af forbrydere der venter rundt om hvert hjørne.

I jagten på Batmans morder møder du selvfølgelig en kavalkade af velkendte Batman skurke. Mr. Freeze, Pingvinen og Haryley Quinn er der selvfølgelig, og mange flere gør deres ankomst i jagten på svar. Jagten på Batmans morder er ret ensporet, uanset om du spiller som Batgirl, Robin, Nightwing eller Red Hood så er det stadigvæk de samme skurke du skal tæske igen og igen. Heldigvis formår spillet at have en lind strøm af superskurke der kan underholde, men synes du ikke Batmans univers i forvejen er sjovt vil det her spil ikke forandre det.

‘Gotham Knights’ er ikke et specielt innovativt eller banebrydende spil. Det er derimod et solidt actionspil, med muligheden for at udforske hele Gotham City, tæske superskurke og endda gøre det sammen med en ven via internettet. Hungrer du efter et nyt Batman-eventyr så finder du det her, også selvom at Bruce Wayne er død og begravet.

Elektronista anbefaler til:

  • Dig der elskede spil som Batman: Arkham City og vil have mere af samme skuffe
  • Dig der ved hvem Nightwing er og elsker Batmans univers af skurke og helte

Gotham Knights fås til Playstation 5, Xbox Series S / X og PC

Dt nyeste Call of Duty er et sensorisk bombardement på den absolut fedeste måde

Uanset hvor du kigger hen i ‘Call of Duty: Modern Warfare 2’, så er der som regel noget der sprænger i luften eller er lige ved at gøre det. Det er nemlig et spil der har rigtig meget tilfælles med de største actionfilm. Der sker konstant noget nyt og spændende. Uanset om det er at du springer fra bil til bil midt i en biljagt, løber gennem et eksploderende Amsterdam eller jager terrorister dækket til af camoflage, så har ‘Modern Warfare 2’ det.

‘Modern Warfare 2’ står nemlig aldrig stille. Ligesom der altid er eksplosioner rundt omkring en, så bevæger man sig også fra lokalitet til lokalitet. Alt imens man selvfølgelig skyder vildt omkring sig, og det er faktisk forrygende sjovt. Det er én stor levende actionfilm, og følelsen af kontrol du har som spiller er helt eminent. Alting sker øjeblikkeligt når du trykker på din controller, og det skaber et fantastisk flow uanset om du spiller igennem spillets historie eller går online og kæmper mod venner.

Det er svært ikke at forelske sig voldsomt i ‘Modern Warfare 2’, og særligt hvis du elsker at spille online. Her er spillet et overflødighedshorn af muligheder. Der er de forventelige “alle mod alle” kampe, enten alene eller i hold med andre spillere. Men der er også mulighed for at samle dit slæng af venner og kæmpe mod computerstyrede fjender i specielt designede missioner, der tager højde for I er flere soldater på slagmarken på samme tid og hvor det virkelig gælder om at koordinere.

https://youtu.be/r72GP1PIZa0

Uanset om er du til action til lands, vands eller i luften så kan ‘Call of Duty: Modern Warfare 2’ levere og gør det med massevis af overskud. Det er et helt exceptionelt fremragende actionspil, et af de bedste Call of Duty spil nogensinde og formentlig skydespillet der kan underholde dig langt ind i det næste år.

Elektronista anbefaler til:

  • Dig der elskede Modern Warfare fra 2019
  • Dig der vil have alle de bedste actionfilm nogensinde samlet i ét spil

Call of Duty: Modern Warfare 2 fås til Xbox, Playstation 4, Playstation 5 og PC

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen + 16 =

No Comments Yet.