GYLDNE MOBILNYHEDER FRA LAMBORGHINI

1 Min læsning

Lamborghini lancerer til august en guld smartphone og en eksklusiv tablet, designet til de rige russere. 

Så er der bling bling til dig der har hang til guld og tegnebogen i orden. TL700 er en Android-smartphone, med 3,7 tommer skræm med et display af safirglas med anti-reflekterende belægning. Mobilen kører med Android versionen 2,3 også kendt som ”Gingerbread” og har 4GB intern lagerplads og to kameraer med henholdsvis 0,3 og 5 megapixels. Den gyldne håndlavede lækkerbisken kommer i en eksklusiv indpakning og kan blive din for bare 90.000 rubler, svarende til 16.000 danske kroner.

Er den gyldne smartphone ikke nok luksus lir, vil den stilsikre tablet L2800 til små 75.000 rubler, svarende til 14.000 danske kroner, måske stillet behovet! Lamborghini L2800 tablet med 9,7 tommer LED skærm, 5 megapixel kamera, 4 GB intern hukommelse og stereohøjtalere, ligesom Lamborghini’s smartphone kører deres tablet med Android versionen 2,3, den får dog en opdatering i form af Android 4,0 også kendt som ”Ice Cream Sandwich”. Du kan se flere billeder og læse mere om de gyldne nyheder fra Lamborghini hos russiske HI-tech.

Hvad synes du? Nammenam eller føj for den?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four + six =

No Comments Yet.