NY VERSION AF OFFICE-PAKKEN

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Microsoft har netop gjort det nye Office 15 klar til, at du kan prøve det!

Den nye udgave af Microsoft Office indeholder naturligvis alle de programmer vi i forvejen kender; Word, PowerPoint, Excel, OneNote og Outlook, der alle har fået nye mere  minimalistiske og farverige logoer. Helt i stil med det nye Windows 8, der er det nyeste styresystem fra Microsoft. Office-pakken er lavet til både at kunne bruges på computer og Windows-tablets og -phones, så alt er gjort både mus- og touchvenligt og generelt har hele brugerfladen fået en mindre make-over.

For de fleste er Word nok det mest brugte program og her skulle det efter sigende være blevet nemmere eksempelvis at indsætte billeder og lave layout til sine tekster. Derudover er der også kommet et læse-mode, så du kan læse din tekst uden forstyrende menuer.

Det nye Office kommer i høj grad til at bo i skyen. Microsofts egen Dropbox-lignende tjeneste Skydrive, bliver der hvor dine dokumenter som standard vil blive gemt. Det betyder, at de vil ligge i skyen, så du kan få adgang til dem hvor end du er. Når du er logget ind på servicen, husker den dine indstillinger og senest åbnede dokumenter og sågar HVOR i dokumentet du var – alt sammen på tværs af pc, mobil og tablet. Faktisk vil de også være tilgængelige når du er offline, da der også altid vil blive gemt lokalt, så du ikke er afhængig af internetforbindelse for at kunne arbejde.

Du kan selv se nærmere på den nye Officepakke ved at registrere dig her.

 

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen − seven =

No Comments Yet.