HALSKÆDE MOD FORURENING OG DÅRLIG LUGT

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Jeg er slet ikke vild med cigaretlugt eller forurening for den sags skyld. Men hvad skal man gøre hvis vennerne ryger eller byen man har valgt at bo i er fuld af smog?

oz1_edl

OZ-1 er et bud på en luftrenser (air purifier) og afstressende aromaterapi i ét og samme produkt. Ikke som en stor uheldig klods, der larmer i dit soveværelse. Men som en lille handy halskæde, du har på dig altid. Halskæden kan frigive nok o2 til at neutralisere giftige gasser samtidig med at et filter fanger beskidte partikler. Og så er der selvfølgelig den stabiliserende aromaterapi som man lige kan sætte igang, hvis dagen bliver for hektisk.

oz1_edl8

OZ-1 er desværre kun på idéstadiet indtil videre. Den er ét af 20 produkter i designkonkurrence Design Lab som Electrolux står bag. De sidste top 20 deltagere har fået lov at komme med konkrete bud på produkter, hvor innovation og design går hånd i hånd. Konkurrencen er i 4 ud af 6 trin hvor den endelige vinder findes. Læs mere om Electrolux Design Lab.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 + 11 =

No Comments Yet.