Her er robotstøvsugeren, der selv kan planlægge rengøringen

1 Min læsning

Ikke så vild med støvsugning? Den her robotstøvsuger er særligt god til at nå ind til nullermændene i hjørnerne.

lg hombot square corner master 2
Robotstøvsugeren LG HomBot Square Corner Master kan ordne støvsugningen, mens du selv tager dig af andre og hyggeligere ting.

Sættes timeren til, går robotten automatisk i gang med at støvsuge gulvet hver dag. Den er udstyret med sensorer som gør, at den kan klatre over tærskler, nemt kan rengøre tæt på sarte møbler og skifter teknik af sig selv, når den fx skal støvsuge et gulvtæppe.

Den beregner selv den smarteste rengøringsrute, og hvis den er nødt til at afbryde rengøringen, fordi dens batteri eksempelvis er ved at løbe ud, kan den selv finde den hurtigste rute tilbage til ladestationen. Og bagefter kan den selv finde vej tilbage til det sted, hvor den blev afbrudt.

Den er så støjsvag, at den ikke forstyrrer, selvom man er i samme rum, hvilket er en af årsagerne til, at den blev kåret som testvinder af det svenske forbrugertidsskrift “Råd og Røn” i november 2013.

LG HomBot Square Corner Master kan købes hos coop.dk til 3449 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen + 14 =

No Comments Yet.