HTC One nu også i golden edition

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

En af de bedste og mest prisvindende Android telefoner på markedet kommer nu i en eksklusiv guldudgave.

Htc-one-guld

Noget kunne tyde på at vi kommer til at se en del smartphones i diskret og støvet guldfarvet aluminium. iPhone 5S lagde linjen, og nu følger HTC op med deres egen guldversion af topmodellem HTC One. Vi taler ikke skinnende, blankt guld her men støvet diskret elegant guldtonet.

Selv om den guldfarvede iPhone allerede er populær mener HTC at deres guldtelefon er noget helt særligt. “Med udgangspunkt i det smukke aluminiumsdesign, som kendetegner HTC One, er vi utrolig glade for at have udviklet denne unikke guldfarvede udgave, som virkelig er ’one of a kind’” udtaler Peter Frølund, Managing Director for HTC Nordic.

HTC One i guld  får  alle de samme funktioner som den originale HTC One. HTC BlinkFeed, der samler nyheder og sociale feeds direkte på startskærmen, Ultrapixel kameraet, som giver gode billede billeder samt de dobbelte fronthøjttalere som sikrer en særlig god lyd. HTC One Guld kan købes i danske butikker fra december.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty − fifteen =

1 Comment
  • Frederik
    december 3, 2013

    Nu venter vi bare på den støvet diskret elegant diamanttonet telefon. :-)