HTC udvider familien med to designfokuserede telefoner

1 Min læsning

af Mikkel Winther

HTC dropper teknologikapløbet og fokuserer i stedet på designet med deres to nyeste HTC Desire-telefoner.

HTCDesire1

HTC har nu offentliggjort deres to nyeste telefoner, HTC Desire 816 og 618, som er lige så meget designikoner, som de er telefoner. Begge telefoner kommer ikke til at være med i teknologikapløbet om hvem der kan presse mest af fremtiden ned i lommen på dig. I stedet er målet at skabe en telefon, der er pæn at se på, rar at røre ved og helt unik.

i1zeyyggpb81avzz914w

HTC Desire 816 markerer begyndelsen på en spændende ny æra for mellemklassen af smartphones,” udtaler Peter Frølund, Managing Director for HTC Nordic. “Det nye Desire-medlem udfordrer folks forventninger til smartphones i mellem-segmentet med sit smukke udseende samt matchende teknologi og software. Den tilfører en ny, høj standard til kategorien ved at levere fantastisk design og highend performance til en utrolig god pris.

mprbkze9igb6ujqtcole

Begge telefoner er forsynet med de nyeste softwaretricks fra HTC, blandt andet deres nye Blinkfeed funktion, der giver dig et komplet overblik over alt hvad der sker på dine sociale medier uden at du skal tjekke syv forskellige apps.

Begge telefoner vil være at finde i butikkerne fra andet kvartal af 2014.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven − eight =

No Comments Yet.